MAINOS

Ruukilta ropinat taltuttava katemateriaali

Talo

Ruukki Classic Silence -kate vaimentaa tuulen huminan ja sateen ropinan. Sen alapintaan on lisätty ääntä vaimentava pinta, joka ehkäisee myäs kosteuden tiivistymistä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ruukin uusi katemateriaali luo entistä hiljaisemman asuinympäristön. Ruukki Classic Silence vaimentaa tuulen ja sateen ääniä, sillä sen alapintaan on lisätty ääntä vaimentava pinta. Silence-pinta ehkäisee myös kosteuden tiivistymistä katteen alapintaan. Katteeseen kuuluvat myös valmiit niin sanotut myrskytiivisteet, jotka ehkäisevät tuulen kulkeutumisen sivusuunnassa katteen alle.

Ruukki_Classic_C_alta

Ruukki Classic Silence -katteen alapinnassa on ääntä vaimentava pinta.

Äänenvaimennuksen lisäksi Slience-pinta nopeuttaa katon asennusta, sillä erillisiä ääntä vaimentavia nauhoja ei tarvita.

Myös perinteistä Ruukki Classic -katetta on uudisteettu. Siihen on tuotu mukaan sulkimet, joilla saumat suljetaan räystäällä asennuksen yhetydessä. Näin katolle saadaan viimeistellympi ulkonäkö.

Ruukki Classic Silence ja Ruukki Classic kuuluvat Ruukki 50 Plus -laatuluokkaan, niillä on 50 vuoden tekninen ja 20 vuoden esteettinen takuu.

Lisätietoja:

www.ruukki.com/fin

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.