MAINOS

Sage the Bakery Boss – yleiskone, jossa on uskomattomasti potkua

Keittiö

Kun voima ja nopeus ovat vertaansa vailla. Kun mistään ei ole tingitty - ei muotoilussa eikä laadussa - eivätkä sanat enää riitä. Sage the Bakery Boss on yleiskone todelliselle jauhopeukalolle.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Sage on tunnettu aivan omassa sarjassaan painivien kodin pienkoneiden valmistajana. Yleiskone Sage the Bakery Boss on tästä erinomainen esimerkki. Kestävä, mainio ja hiljainen. Lasikulho ja integroitu valo, joka palaa sekoituksen aikana, auttavat seuraamaan prosessia.   

Voimalaitos keittiössäsi

Tehokas moottori tarkoittaa sitä, että huolimatta laitteellesi asettamistasi haasteista – kääretorttu, täytekakkupohja, marengit, pannukakku tai ruisleipä –  tämä on tähän astisista keittiökavereistasi paras. Mikään ei voita sitä.  Siinä, missä muut yleiskoneet usein joutuvat vaikeuksiin taikinan käydessä liian raskaaksi, Sage the Bakery Boss jatkaa käyntiään lannistumattomasti. Load Sensing -teknologian avulla laite tunnistaa itse taikinan määrän ja sovittaa nopeuden sille sopivaksi.

Planetaarinen sekoitus takaa 360 asteen kattavuuden kulhossa. Innovatiivisessa K-lastassa on sivulla taikinakaavin, joka saa mukaansa kaikki ainekset ja nuolee kulhon täysin puhtaaksi. 

Suora veto 1200 W vahvuisessa moottorissa yhdistettynä poikkeuksellisen suureen vääntömomenttiin ja tavallista monihampaisempaan hammaspyörään sekä sataprosenttinen metalli selittävät laitteen ”villit voimat”. 

Fantastinen muotoilu. Vaikuttavat kyvyt.

Onnistuneen kakun salaisuutena on se ilmavuus, jolla sokeri ja rasva sekoitetaan, ennen kuin munat vatkataan joukkoon. Sage the Bakery Boss sekoittaa vaivatta tahmeatkin ainekset, kuten esimerkiksi voin. Sekoitus tapahtuu jopa 60 % nopeammin kuin muilla markkinoilla olevilla yleiskoneilla. Samalla vatkattu massa tulee paljon ilmavammaksi ja tulos herkullisemmaksi.

Laitteesta tekee vaikuttavan monipuolisen sen muunneltava nopeus – ultrahitaasta vaivaamisesta nopeaan vatkaukseen. Ajastimen avulla voit asettaa Sage the Bakery Bossin työskentelemään ja pysähtymään itsestään samalla, kun valmistat keittiössä muita juttuja.

Laitteen mukana tulevat 4,8 litran kirkas lasikulho ja 3,7 litran ruostumaton teräskulho sekä K-lasta silikonilla ja ilman, taikinakoukku ja vispilä. Kaikki irto-osat voit pestä astianpesukoneessa. Suositushinta on 679,00 €.  

Heston Blumental ei anna nimeään mihin tahansa. Vain täydellisille!

Maailmankuulu kokki Heston Blumenthal on kehittänyt Sagen tuotteet. Hänen korkeat laatuvaatimuksensa ovat tehneet Sagesta Englannissa erittäin suositun. Sagen pienkoneet tuovat toiminnallista muotoilua keittiöösi. Turvalliset, kestävät ja vakaat tuotteet, joiden avulla hallitset ruoanlaittoa alusta loppuun. Eikä tietenkään ole haitaksi, että nämä keittiösi pienkoneet myös näyttävät hyvältä. 

sage_BEM825BBG sage_BEM825RCH

sage_BEM825SLQ sage_BEM825UKM

Jälleenmyynti:

Gigantti

www.gigantti.fi

Lisätietoja:

Witt Finland

www.witt.fi

Sage Appliances

www.sageappliances.co.uk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

keittiökoneet keittiölaitteet keittiötarvikkeet keittiöväline kodinkone yleiskone