MAINOS

Säilytyksen trendikkäät raamit: Sovella tuo markkinoille säilytysjärjestelmän mustassa värissä

Sisustus

Ota musta mukaan kodin väripalettiin ja tee säilytystiloistasi tyylikkäät. Se on nyt mahdollista, kun kotimainen säilytysratkaisuja valmistava Sovella tuo markkinoille mustan värivaihtoehdon. Ideat rohkeista, mustan puhuvista kodin säilytystiloista löydät uudistuneilta sovella.fi sivuilta ja esitteestämme.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Sisustuksen kontrastiväri musta nyt myös kodin säilytysjärjestelmissä

Kodin säilytys on arkista taidetta parhaimmillaan ja jokainen koti on uniikki ja omanlaisensa samoin kuin sen säilytystarpeet ja sisustustyylit. Rohkea ja tyylitietoinen sisustaja valitsee säilytysjärjestelmänsä väriksi sisustuksen kontrastivärin mustan ja luo sillä vahvat ja näyttävät raamit kevään pehmeille muotiväreille vaatteissa ja tavaroissa, nostaen ne paremmin esille. Rauhoita ja nivo yhteen värikkäätkin säilytystilat mustarunkoisella säilytysjärjestelmällä. Tämä on nyt mahdollista Sovellan tuotua markkinoille säilytysjärjestelmän mustan puhuvissa sävyissä.

Sovellan tuttu toiminnallisuus ja laatu nyt tyylikkään mustan puhuvana

Kolme eri väriä – musta, valkoinen ja hopeanharmaa – sinä valitset kotiisi ja tyyliisi parhaiten sopivan sävyn. Kaikki tuotteemme saa liitettyä yhteen ja niistä saat luotua juuri omaan tilaasi ja sisustukseesi sopivan, yksilöidyn säilytyskokonaisuuden. Tuotteemme kestävät käyttöä ja kulutusta sekä tarjoavat yksilöidyn säilytysjärjestelmän juuri sinun kotiisi.

Löydät idea-kuvia mustan puhuvista säilytysratkaisuista uudistuneilta web-sivuiltamme ja uudesta esitteestämme, jonka löydät lähimmästä rautakaupastasi!

Lähde: Mynewsdesk

Sovella on kotimainen kodin säilytysjärjestelmien valmistaja. Olemme olleet kumppanina suomalaisten kotien uusien ja vanhojen aarteiden säilömisessä jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Vankka, käytännöllinen rakenne ja ajaton muotoilu ovat huippulaadukkaiden Sovella-tuotteiden perusta.

Sovella-tuotteet valmistaa kotimainen Treston Oy, jonka pääkonttori ja tehtaat sijaitsevat Suomessa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kodin säilytys Sovella säilyttäminen säilyttää säilytys säilytysjärjestelmä säilytysjärjestelmät säilytysratkaisu