MAINOS

Samsung esittelee aivan uudenlaisen jääkaappi uutuuden

Keittiö

Samsungin uudessa tuotesarjassa jääkaappi on keittiön kuningas. Jääkaappi uutuuden esittely on osa Samsungin uuden keittiötuotesarjan lanseerausta CES 2016 -messuilla Las Vegasissa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Samsungin uusi keittiösarja tekee kodinkoneista pakollisten tarvehankintojen sijaan haluttuja teknologiatuotteita. Tuore Family Hub pistää jääkaapin vanhat käyttötavat uusiksi, kertoo Samsungin HA-myyntipäällikkö Raine Lindqvist.

Family Hub -jääkaappi on harppaus kohti esineiden internetin laajempaa hyödyntämistä. Se muuttaa tapoja laittaa ruokaa ja tekee kodeista entistä älykkäämpiä.

Ensiesittelyssä Family Hub -jääkaappi

Family Hub -jääkaappi sisältää lukuisia ominaisuuksia, jotka yhdistävät perheenjäseniä, auttavat ruokaostosten ja kodin askareiden järjestelyssä sekä tarjoavat viihdettä keittiössä.

Jääkaapin ovessa on 21,5 tuuman HD LCD -näyttö, joka näyttää kaiken sen kautta tapahtuvan viestinnän. Näytön kautta voi esimerkiksi päivittää tai jakaa kalenterimerkintöjä perheen kesken, lisätä kuvia ja esitellä vaikkapa lasten tekemiä taideteoksia sekä kirjoittaa muistiinpanoja. Kaikki toiminnot hoituvat helposti älypuhelimen avulla.

Family Hubin ansiosta ruuat eivät jää kaappiin mätänemään. Jääkaappi kertoo, mitä ruokia sen sisällä on, ja ilmoittaa ruuista, joiden viimeiset käyttöpäivät lähestyvät. Se myös ilmoittaa kun jokin ruoka on loppumassa. Jääkaapin sisään on asennettu kolme kameraa, jotka nappaavat sisällöstä kuvan aina kun ovi suljetaan. Kuvia pääsee selaamaan älypuhelimen kautta missä vain, jolloin käyttäjä pystyy helposti kesken kauppareissun tarkistamaan, mitä hänellä on jääkaapissa. Tarkistaminen sujuu helposti Samsung Smart Home -sovelluksen avulla. Family Hub -jääkaappi auttaa myös nettiostosten tekemisessä*, uusien reseptien löytämisessä sekä ostoslistojen tekemisessä ja jakamisessa.

Family Hub vahvistaa keittiön paikkaa kodin sydämenä myös tarjoamalla viihdettä perheelle ja ystäville. Jääkaappia voi käyttää musiikkisoittimena sen sisäänrakennettujen kaiuttimien kautta, tai yhdistämällä siihen esimerkiksi Samsungin 360-kaiuttimen bluetoothilla. Näyttöön voi yhdistää myös Samsung Smart TV -laitteen, jonka ansiosta perheenjäsenet pääsevät katselemaan lempiohjelmiaan myös keittiössä.

Family Hubin suunnittelulle on vaikea löytää vertailukohtaa niin sisäisten kuin ulkoistenkin ominaisuuksien puolesta. Samsungin eksklusiivisen FlexZone™ -ominaisuuden ansiosta käyttäjä voi halutessaan käyttää alhaalla oikealla sijaitsevaa pakastinta jääkaappina. Ruoka säilyy jääkaapissa pidempään tuoreena ”Triple and Metal Cooling” -teknologian ansiosta. Sen teho perustuu suuremman kosteustason ja tasaisen lämpötilan ylläpitämiseen koko jääkaapissa. Jääkaapissa on myös useita energiansäästöominaisuuksia.

Family Hub -jääkaappi (RF56K9540SR/EE-malli) saapuu Pohjoismaissa kauppoihin kesällä 2016. Suositushinta 5 999 euroa.

* Ostosten tekemismahdollisuuksissa on maakohtaisia eroja.

Lisätietoja:

www.samsung.fi

Samsungin asiakastuki

030 6227 515

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. 

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.