Sarjalaite kottikärryt ja betonisekoittimet – teräksistä laatua jo 70 vuotta

PihaTalo

Kotimainen Sarjalaite Oy on tarjonnut korkealaatuisia konepajatuotteita jo 70 vuoden ajan ja vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten rakennustöissä. Sarjalaitteen tuotevalikoimaan kuuluvat erityisesti ammattilaisten suosimat huippulaadukkaat ESKO-tuotteet rakentamiseen ja kiinteistönhuoltoon sekä laadukkaat SL-tuotteet kodin pihatöihin, pienrakentajille ja maatalouteen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Sarjalaitteen tuotteiden toimintavarmuuteen ja tasalaatuisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotteet ovat varsinkin rakennusalan ammattilaisten arvostamia. Niiden tekninen rakenne on vuosien varrella suunniteltu vastaamaan kovan käytön vaatimuksia. Suomalaisiin olosuhteisiin ja rakennusmenetelmiin kehitettyinä tuotteet ovat varma vaihtoehto sekä ammatti- että yksityisrakentajille. Yritys tekee paljon myös tilaustöitä, jotka tehdään ammattitaidolla ja räätälöidysti.

SL-tuotesarja tarjoaa kottikärryjä, betonisekoittimia, talli-, hiekoitus-, varasto- ja tarvikekärryjä. Tuotesarjan SL-kottikärry 110 on palkittu TM Rakennusmaailma -lehdessä 04/2013. SL-kottikärry 110 on SL-tuotemerkin yksi suosituimmista tuotteista ja sitä on saatavilla sekä sisärenkaallisella pyörällä (IK) että puhkeamattomalla polyuretaanirenkaalla (SK). Kottikärry on jämäkkä ja erittäin tasapainoinen yleiskärry pienrakentajille ja pihan kunnostajille. Ergonomisen muotoilunsa ansiosta kärryn liikuttelu on helppoa
ja kevyttä. Työntämistä keventää myös suuri kuulalaakeroitu teräsvanteinen pyörä.

ESKO-betonisekoittimet ovat olleet rakennusalalla ammattikäytössä jo yli 30 vuotta. Monet tuntevat tuotteet jo oman isoisänsä ajoilta, ja 80-luvulla valmistettuja myllyjä on yhä runsaasti käytössä. Tuotteiden kotimaisuus takaa tarvittaessa huollon ja varaosien saatavuuden sekä jälleenmyyntiarvon säilymisen. Niihin saa varaosia vuosien tai jopa vuosikymmenten päästä. ESKO-tuoteryhmään kuuluu myös rakennussirkkeli, kotti-, varasto-, tiili-, porras-, yleis- ja hiekoituskärryjä. Yksi suosituimpia ESKO-tuotteita on kestävä ja tehokas ESKO-betonisekoitin 30/100/170. Se tuottaa nopeasti paljon tasalaatuista valmista massaa. Trukin sorkkia varten hitsattujen nostopaikkojen ja pyörien ansiosta sekoitin on helposti liikuteltavissa.

Hinnat:

  • SL-kottikärry 110 SK noin 100 euroa
  • ESKO-betonisekoitin 30/100/170 noin 900 euroa

Lisätietoja:

Sarjalaite Oy

www.sarjalaite.fi

Sarjalaite Oy on vuonna 1947 perustettu Mäntsälän Sälinkäällä toimiva kotimainen konepajayritys. Konepaja suunnittelee ja valmistaa rakentajien, puutarhurien, maatilojen ja rakennusliikkeiden käyttöön betonisekoittimia, rakennussirkeleitä ja erilaisia kärryjä. Nämä vankkarakenteiset tuotteet on mitoitettu ja valmistettu kestämään kovaa käyttöä ja haastavia olosuhteita. Tunnetuimmat tuotesarjat ovat ESKO- ja SL-tuotteet. Sarjalaite Oy tekee myös sopimusvalmistusta pitkäaikaisilla asiakassuhteilla.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

betonisekoitin betonisekoittimet kottikärry kottikärryt


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: