MAINOS

Säväytä kylpyhuoneen sisustusta suosituilla metallisävyillä – yksityiskohdissa punakultaa, messinkiä, mustaa kromia ja samppanjaa

Kylpyhuone

Uudenlaiset metallisävyt ovat löytäneet tiensä kylpyhuoneiden sisustukseen esimerkiksi pesualtaiden hanoissa. Nyt särmikkäitä metallisävyjä on saatavana muihinkin yksityiskohtiin, kuten seinä-wc:n huuhtelupainikkeisiin ja suihkukouruihin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Uudistuneissa Sigma50- ja Sigma21-huuhtelupainikkeissa punakullan, messingin ja mustan kromin voi yhdistää poikkeuksellisiin materiaaleihin, kuten betoniin, liuskekiveen tai mustajalopähkinään. Kevään uutuuksia ovat myös kokomustat ja kokovalkoiset huuhtelupainikkeet, joissa on sormenjälkiä hylkivä pinnoitus. CleanLine-suihkukourusta tuodaan teräksen rinnalle uudet metallivärit musta kromi ja samppanja. Kapea suihkukouru mahdollistaa tasalattiasuihkun toteuttamisen suurilla laatoilla.

Huhtikuussa valinnanvapaus kasvaa kylpyhuoneen sisustamisessa, kun Geberitin Sigma50- ja Sigma21-huuhtelupainikkeisiin tuodaan uusia metallivärejä ja materiaalivaihtoehtoja. Seinä-wc:n huuhtelusäiliö on piilotettu seinän sisään, joten näkyviin jää vain huuhtelupainike ja posliininen seinä-wc-istuin. Niiden designin voi vapaasti valita omaan tyyliin sopivaksi. Huuhtelupainikkeen taustalevyn pohjamateriaaliksi voi nyt valita betonin, liuskekiven tai mustajalopähkinän. Näistä liuskekivi ja jalopähkinä ovat aitoja luonnonmateriaaleja. Painikkeiden metallipintoihin, kuten design-renkaisiin ja listoihin, voi valita sävyksi punakullan, messingin tai mustan kromin.

– Materiaali- ja värivalinnat ohjaavat sisustuksen suunnittelua myös kylpyhuoneessa. Jos pesualtaan hanaan valitaan erikoisempi metalliväri, huoneen ilmeestä tulee yhtenäisempi, kun se toistuu muissakin yksityiskohdissa. Omannäköisen huuhtelupainikkeen voi nyt suunnitella yhdistämällä vapaasti erilaisia materiaaleja ja uusia metallivärejä, kertoo Geberitin markkinointikoordinaattori Kati Laakso.

Jos toiveena on minimalistinen kokomusta tai kokovalkoinen sisustus, sekin onnistuu. Sigma20- ja Sigma30-huuhtelupainikkeissa uutuuksina ovat täysin mustat ja täysin valkoiset huuhtelupainikkeet. Niistä on saatavana sekä kiiltävä- että mattapintaiset versiot. Mattapinta on suojattu erityisellä pinnoituksella, joka ehkäisee sormenjälkien tarttumista. Tämä helpottaa puhtaanapitoa.

Geberitin huuhtelupainikkeiden taakse voi asentaa DuoFresh-hajunpoistomoduulin, joka poistaa hajut wc-istuimesta. Se toimii samalla tavoin kuin liesituuletin, joka vie höyryt pois keittiöstä. DuoFresh suodattaa ilman keraamisen suodattimen läpi ja ohjaa raikkaan ilman takaisin kylpyhuoneeseen. Hajunpoistomoduuli tarvitsee toimiakseen sähköliitännän.

Suihkukouruun nyt mustaa kromia tai samppanjaa

Linjakas CleanLine-suihkukouru tuo suihkun viemäröintiin hienostuneen vaihtoehdon. Aiemman teräksen sävyn rinnalle tuodaan huhtikuussa kaksi näyttävää metalliväriä: musta kromi ja samppanja. Kaikkien kolmen pinta on osin harjattu, osin kiillotettu. Suihkukourun keskellä on avattava kansi, jonka alla on kampamainen hiussihti. Se kerää hiukset ennen kuin ne ehtivät viemäriin. Hiussihti on erittäin helppo tyhjentää ja huuhdella vaikka jokaisen suihkun jälkeen.

Kapean suihkukourun voi sijoittaa vapaasti joko seinän viereen tai keskemmälle kylpyhuonetta. Se on helppo yhdistää suuriin laattoihin. Seinän viereen sijoitettu suihkukouru mahdollistaa tyylikkäät kaadot ja tasalattiasuihkun rakentamisen. Teräksistä kourua on saatavana 90 ja 130 senttimetrin mittaisena. Sen voi lyhentää haluttuun mittaan rautasahalla työmaalla.

Kourun alla keskellä on lattiaan upotettava kaivoelementti, joka sisältää vesilukon. Vesieristyslaippa on kiinnitetty tehtaalla kiinteäksi osaksi kaivoelementtiä, mikä vähentää asennuksen työkuormaa ja varmistaa vesieristyksen tiiviyden. Kaivoelementin viemäröintikapasiteetti on suunniteltu yhdelle suihkulle.

Tuotetiedot:

 • Uudet Geberit Sigma50-huuhtelupainikkeet, suositushinta alkaen 233 € sekä Geberit Sigma21-huuhtelupainikkeet, suositushinta alkaen 234 €
  • Peitelevyn materiaali: betoni, liuskekivi, mustajalopähkinä, valkoinen, musta
  • Metallivärit: punakulta, messinki, musta kromi, kromi
 • Geberit Sigma20-huuhtelupainikkeet, tone-in-tone musta tai valkoinen, suositushinta alkaen 120 €
 • Geberit Sigma30-huuhtelupainikkeet, tone-in-tone musta tai valkoinen, suositushinta alkaen 121 €
 • Geberit CleanLine80 -suihkukouru, suositushinnat alkaen 794 € (sisältää kaivoelementin ja 90 cm pitkän CleanLine80-suihkukourun)
  • Värit: teräs, musta kromi, samppanja.
  • Kourun mitat: pituus 30–90/130 cm (voidaan leikata kohteeseen sopivaksi),leveys 4,4 cm
  • Kannen pituus: 15,7 cm.

Jälleenmyynti:

Hyvin varustellut kylpyhuone- ja LVI-liikkeet ja rautakaupat

Lisätietoja:

Geberit Oy

puh. 010 662 303

www.geberit.com

asiakaspalvelu@geberit.com

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden eurooppalainen markkinajohtaja. Geberitillä on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maista. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa. Geberitillä on 29 tehdasta, joista 6 on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Rapperswil-Jonassa Sveitsissä, ja sen CHF 3,1 miljardin liikevaihtoa (2019) on tekemässä yli 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index).

Geberitin palveluksessa Suomessa on noin 200 henkilöä. Suomen myynti, markkinointi ja hallinto toimii Vantaalla. Geberit Oy:n toimitusjohtaja on Kim Lövkvist, ja Geberit Production Oy:n Tammisaaren keramiikkatehtaan johtajana toimii Matts Lundström.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Geberit huuhtelupainike kylpyhuone pesuallashana pesuallashanat seinä-wc suihkukouru¨