Savo Stone – lähes näkymätön induktioliesi

Keittiö

Integroitavien kodinkoneiden uusi ulottuvuus on täällä. Savo Stone -induktioliesi on lähes näkymätön, sillä se sulautuu saumattomasti sisustukseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Savo Design tuo yhdessä Ylämaan Graniitin kanssa Suomen markkinoille suoraan kivikomposiittitasoon integroitavan induktiolieden. Liesi on kirjaimellisesti osa keittiön työtasoa – näkyviin jää vain käyttöpaneeli sekä neljä keittoaluetta, jotka ovat samaa materiaalia tason kanssa. Savo Stone on lähes näkymätön osa keittiötä.

Kalusteisiin integroitavat kodinkoneet jättävät tilaa sisustukselle ja antavat keittiölle yhtenäisen, viimeistellyn ilmeen. Savo Stone tuo keittiöihin integroitavien kodinkoneiden uuden ulottuvuuden. Ensimmäistä kertaa Suomessa myös liesi on mahdollista sulauttaa saumattomasti sisustukseen.

Savo Stone toteutetaan aina yksilöllisenä ratkaisuna yhteistyössä Ylämaan Graniitin kanssa Cosentino Dekton -tuoteperheen kivikomposiittitasoihin. Erittäin kovaa kulutusta kestävä Dekton soveltuu erinomaisesti keittiön työtasoksi. Huomaamattoman Savo Stonen ansiosta työtason kaunis materiaali pääsee esille uudella tavalla.

Huippu-uutuus on ensimmäistä kertaa yleisön nähtävillä Habitaressa, Helsingin messukeskuksessa 12.-16.9.2018, Kitzenin osastolla 6d40.

Lisätietoja:

Savo Design & Technic Oy

www.savo.fi

Savo Design & Technic Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita, arkea helpottavia ratkaisuja kaluste- ja rakennusteollisuudelle sekä jälleenmyyjäverkoston kautta kuluttajille. Jatkuva tuotekehitys ja yhteistyö parhaiden suunnittelijoiden sekä valmistajien kanssa mahdollistaa ensiluokkaisen valikoiman korkeatasoisia designtuotteita ja kalusteisiin integroitavia älykkäitä ratkaisuja.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

habitare induktio induktioliesi integroitavat kodinkoneet kodinkone kodinkoneet Savo Design


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: