Schiedel Heat & Glo sekä KingFire terassitakka Rakenna & Remontoi -messuilla

LämmitysPihaTalo

Schiedelin tyylikkäissä ja turvallisissa takkapaketeissa on sekä hormi että tulisija. Omat mallinsa löytyy niin sisätiloihin kuin terassille.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Schiedel Heat & Glo- takkapaketti on helppo ja turvallinen tapa hankkia tulisija sekä uuteen että vanhaan rakennukseen. Tulisija ja hormi on räätälöity toimimaan tehokkaasti ja turvallisesti yhdessä. Edistyksellisen puhtaaseen palamiseen suunnitellun polttotekniikkansa ansiosta CE-merkityt, suljetulla tuloilmajärjestelmällä varustetut Schiedel Heat & Glo -takat ovat sekä energiatehokkaita että ympäristöystävällisiä.

Kevyet CURVE- ja RADIUS -takat sopivat säädettävän 3-8 kW:n lämmitystehon ansiosta myös erittäin energiatehokkaisiin uudisrakennuksiin, joissa lämmitystarve on vähäinen.

Takka ottaa paloilman ulkoa integroidusti Permeter Smooth Air -teräshormin tuloilmakanavan kautta eikä käytä huonetilan kertaalleen lämmitettyä ilmaa paloilmana.

Tyylikäs muotoilu

Eleganttien ja viimeisteltyjen CURVE- ja RADIUS-takkojen muotoilun takana on innovatiivisesta kehitystyöstä, designistaan sekä turvallisista tuotteistaan tunnettu Heat & Glo®. Amerikkalainen yritys on yksi maailman johtavista tulisijojen valmistajista. Eleettömän tyylikäs takkapaketti sopii hyvin monenlaiseen sisutukseen ja ympäristöön.

Huolella viimeisteltyjen takkojen suuret lasiluukut mahdollistavat elävästä tulesta nauttimisen täysipainoisesti – CURVE 300 -mallissa myös sivuikkunoiden kautta.

Takka terassille

Schiedelin takkapakettivalikoimaa täydentää ulkokäyttöön tarkoitettu KingFire terassitakkapaketti. KingFire terassitakka on saatavana kahdessa koossa, KingFire M ja Kingfire XL. Kingfire M -terassitakan kokonaiskorkeus on 3,5 m ja KingFire XL:n korkeus 3 m.

Schiedelin testauttama CE-merkitty takka täyttää tiukat paloturvallisuusvaatimukset. Sen suojaetäisyys palaviin materiaaleihin on 75 mm.

Terassitakka toimitetaan valmiina pakettina. Paketissa on kaikki tarvittavat osat: takan elementit, tulitiilet, tarvittavat kiinnitys- ja pinnoituslaastit sekä piippu tarvikkeineen.

Schiedel KingFire terassitakka on helppo pystyttää itse mille tahansa suoralle, tukevalle ja palamattomalle alustalle. Takkapaketissa on mukana yksityiskohtaiset asennusohjeet.

Terassitakkaan liitetään islantilaisesta laavakivestä valmistettava Schiedel Isokern -valmispiippu. Myös Isokern-piippu on kevyt ja helppo pystyttää itse. Piippua voidaan tarvittaessa jatkaa erikseen myytävillä harkkoelementeillä.

Schiedel löytyy Vantaan Myyrmäkihallissa järjestettäviltä Rakenna & Remontoi –messuilta 27.–29. tammikuuta osastolta 19 A. Siellä ovat esillä myös kaikki muut Schiedelin tutut valmispiiput, kuten keraaminen kolmikerrospiippu Rondo Plus sekä teräspiiput sileä Permeter Smooth ja Schiedel Saunapiippu. 

Lisätietoja:

Schiedel Savuhormistot Oy

puh. 09 856 46 300

www.schiedel.fi | asiakaspalvelu@schiedel.fi

 

Schiedel-konserni kuuluu Monier -konserniin, joka on maailman johtava katemateriaalien ja -järjestelmien sekä savupiippujen toimittaja. Konsernin piippuliiketoiminnot on keskitetty kansainvälisesti Schiedel-tuotemerkin alle paikallisiin yhtiöihin. Schiedel Savuhormistot Oy:n markkinaosuus elementtihormeista on noin 2/3.

 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

hormi piippu schiedel takka terassitakka tulisija valmispiippu


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: