Schneider Electric laajentaa pinta-asennustuotteiden valikoimaa – Exxact- ja Renova-sarjojen uudet tuotteet tuovat tyyliä sähköremontteihin

Talo

Schneider Electric, energianhallinnan ja automaation asiantuntija, tuo markkinoille kaksi uutta pinta-asennuskalusteiden laitesarjaa. Jos uppoasennettavien sähköasennuskalusteiden käyttö ei kohteessa onnistu, sopivammat kalusteet löytyvät pinta-asennettavista tuotteista.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Pinta-asennuksena tehtävä sähköremontti on kustannuksiltaan edullisempi teettää kuin uppoasennettavilla kalusteilla, kun jyrsintää ei tarvitse työkohteessa tehdä.

– Pinta-asennettaviin kalusteisiin päädytään usein varsinkin vanhaa sisustustyyliä kunnioittavissa sähköremonttikohteissa. Renova-asennuskalusteet ovat nousseet sisustajien suosikeiksi uppoasennettavissa asennuksissa ja nyt Schneider Electric tuo sarjaan myös pinta-asennusvalikoiman, kertoo Offer manager Eetu Mäkelä.

Exxact on muotoilultaan tyylikkään moderni laitesarja, Renova puolestaan henkii klassista retroa ja sopii hyvin vanhaa vaalivaan sisustukseen. Renovan uudesta pinta-asennettavasta mallistosta löytyvät yleisimmät asennuskalusteet, joita saa sarjalle tuttuun tapaan sekä mustana että valkoisena.

Asennustyö helppoa ja siistiä

Exxact-sarjan mallistosta löytyy tarjontaa yksi-, kaksi- ja neliosaisista pistorasioista kytkimiin, listarasioihin ja pinta-asennusrasioihin. Uusissa pinta-asennustuotteissa toistuu sama valkoisen sävy kuin uppoasennettavien Exxact-tuotteiden mallistossakin, minkä ansiosta tuotesarjoja voi yhdistää helposti. Myös täysin kojeen peittävät kaarevat vivut sopivat hyvin moderniin sisustukseen.

Exxact-tuotteiden asennettavuuteen on kiinnitetty paljon huomiota. Uudet pinta-asennusrasiat kiinteällä kehyksellä ovat tukevia ja yksinkertaisia laittaa paikoilleen. Asentaminen on helppoa, kun erillisiä kehyksiä ei tarvita. Se tekee asennustyöstä myös siistimpää: yhtenäisen pintakehyksen ansiosta pölyä keräävää rajaa kehyksen ja pintarasian väliin ei tule.

– Mallistoon kuuluvien listarasioiden asentamisessa ei myöskään tarvita erillistä kehystä. Listarasioita on kolme erilaista ja ne sopivat hyvin asennettavaksi rinnakkain samojen mittojen ansiosta. Lisäksi ne sopivat ulkonäöllisesti yhteen malliston pinta-asennusrasioiden kanssa, Eetu Mäkelä sanoo.

Lisätietoa laitesarjoista

Exxact pinta-asennustuotteet

  • 1-, 2- ja 4-pistorasiat, kytkimet, jakorasia ja lisätarvikkeita

Exxact pinta-asennusrasiat kiinteällä kehyksellä

  • Kehys on integroitu koteloon
  • Pistorasia kahdella korkeudella, 33 mm ja 47 mm
  • 1-, 2-, 3- ja 6-osaiset asennusrasiat sekä listakotelot

Renova pinta-asennustuotteet

  • 2-pistorasiat, kytkimet, jakorasia ja lisätarvikkeita

Listahinnat

  • Pistorasia 9 euroa
  • Kytkin 5,6 euroa

Lisätietoja:

Schneider Electric

www.se.com/fi

Me Schneider Electricillä uskomme, että energian saatavuus ja digitalisaation edut kuuluvat ihmisen perusoikeuksiin. Meidän tahtotilamme on, että jokainen saa vähemmällä aikaan enemmän, ja että ”Life Is On” kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Haluamme vapauttaa avoimen, globaalin ja innovatiivisen yhteiskunnan loputtomat mahdollisuudet, jotka vastaavat arvojamme: merkityksellisyyttä, monimuotoisuutta ja vaikutusmahdollisuuksien kasvamista.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.