Schneider Electric tuo eleohjauksen kiinteistöautomaatioon

Talo

Fusion Multitouch on Schneider Electricin uusi kompakti kosketusnäyttö KNX-ohjausjärjestelmään. Fusion-kosketusnäyttöä voi käyttää eleohjauksella. Käden vieminen Fusion-kosketusnäytön lähelle kytkee näytön ja taustavalon päälle. Kättä näytön edessä heilauttamalla voidaan käynnistää toimintoja, esimerkiksi ohjata huoneen yleisvalaistus päälle ja pois.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Toimintojen ohjaus, kuten valaistuksen säätö, tehdään Fusion-kosketusnäyttöä koskettamalla. Fusion-kosketusnäytöllä ohjattavat toiminnot voidaan jakaa useaan näkymään, joiden välillä siirrytään älypuhelimessa näyttöä pyyhkäisemällä. Fusion-kosketusnäytöllä voidaan ohjata jopa 32 eri toimintoa.

Fusion-kosketusnäytöllä voidaan ohjata kaikkia keskeisiä KNX-järjestelmän toimintoja: valaistuksen kytkentä ja säätö, lämmityksen ohjaus, jäähdytyksen ohjaus, kaihtimien ja markiisien säätö sekä tilanneohjaukset. Fusion-kosketusnäytössä on lisäksi sisäänrakennettu huonelämpöanturi sekä liitäntä lisävarusteena toimitettavalle lattia-anturille.

Yksinkertainen ja visuaalisesti miellyttävä asennus

Fusion-kosketusnäyttö asennetaan tavalliseen kojerasiaan. Se saa oman tehonsa KNX-väylän kautta eikä erillistä tehonsyöttöä tarvita. Asennus täydennetään Exxact-asennuskalustesarjan peitelevyllä. Yksi näyttö riittää suureenkin tilaan, jolloin perinteisistä, useita kojeita käsittävistä yhdistelmistä voidaan luopua. Tämä alentaa KNX-järjestelmän asennus- ja laitekustannuksia. Yksinkertaisin ratkaisu on usein myös sisustuksessa tyylikkäin.

Logistiset tiedot:

  • Tuotenimike: KNX Fusion Multitouch kosketusnäyttö CE60
  • Tuotenumero: MTN6215-0310
  • Sähkönumero: 28 161 00

Lisätietoja:

Schneider Electric

www.schneider-electric.fi


Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. YritykseN yli 160 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 100 maassa ja auttavat heitä hallitsemaan energiaansa ja prosessejaan turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Yksinkertaisimmista kytkimistä aina monimutkaisiin toimintajärjestelmiin asti teknologiamme, ohjelmistomme ja palvelumme auttavat asiakkaitamme hallitsemaan ja automatisoimaan toimintojaan paremmin. Kytketyt teknologiamme uudistavat teollisuudenaloja, muuttavat kaupunkeja ja rikastuttavat elämiämme. Me Schneider Electricillä käytämme tästä sanontaa Life Is On.

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

KNX kodinohjaus kodinohjausjärjestelmä


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: