MAINOS

SIABS kaasulämmitin tuo lämpöä ja tunnelmaa terassille

Piha

SIABS kaasulämmitin on turvallinen käyttää, sillä siinä on sisäänrakennettu varmistin, joka toimii kaasuliekin vartijana sammuttaen kaasuntulon häiriötilanteessa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

SIABS kaasulämmittin sopii erinomaisesti myös julkiseen käyttöön kuten ravintoloiden terassille, sisääntuloon tai toritapahtumiin. SIABS kaasulämmittin on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja siinä kaasupoltin toimii puoliautomaattisella sytytyksellä. Silloin se voidaan kätevästi laittaa toimintaan kun halutaan; ja tarvittaessa kaukosäätimellä. Kaasupullo menee lämmittimen sisään. Lämmittimen kaasuliekki palaa kauniin rauhallisena metallikuituisessa polttimossa jota ympäröi lasiputki. Lämmitin ei siis ole asiakkaille tai muille vaarallinen.

SIABS kaasulämmitin nimensä mukaisesti antaa ympärilleen mukavan lämmön 10 kW:n teholla. Lämmittimen tehoa voidaan säätää kolmeen eri alueeseen, jolloin sen käyttö monipuolistuu entisestään. Kun halutaan näyttää kulkutietä hämärästä, sisääntuloon voidaan liekki pitää minimillään ja kun tarvitaan lämmintä ympärille, niin laitetaan kaikki teho päälle. Näyttävän ulkomuotonsa kera SIABS kaasulämmitin toimii katseenvangitsijana. Lämmittimen alaosaan on mahdollista painattaa oma yrityslogo tai mainos. Näin se antaa omistajalleen usean hyödyn samalla kertaa.

SIABS kaasulämmitin on yli kaksi metriä korkea ja sen päällä on mallista riippuen lämpöä jakava hattu, joka toimii myös sadesuojuksena. Lämmittimen pohjan koko on n. 60×60 cm ja se on varustettu kahdella pyörällä helpottaen sen siirtämistä haluttuun paikaan tai säilöön. Lämmitintä on saatavana eri materiaalein varustettuna kuten ruostumaton teräskuori, maalattuna mustaksi tai valkoiseksi tai varustettuna LED‐ valaistuksella.

  • SIABS Solflame kaasulämmitin hinta 749 €
  • SIABS Kaliente kaasulämmitin hinta 939 €

Nämä mallit varastotoimituksena. Muita malleja omalla logolla tai kuvalla painatettuna saa tehdastoimituksena.

SIABS lämmittimiä myy Kaasuvalo Oy:n lisäksi palvelevat kodinrautakaupat ympäri Suomen.

Fiilis-Kaliente-Nero

Lisätietoja:

www.kaasuvalo.fi

www.siabs.com

Siabs Srl on italialainen yritys joka valmistaa erilaisia säteilylämmittimiä niin teollisuuteen kuin yksityiskäyttöön. Yritys on perustettu v. 1952 ja sillä on laaja tietotaito –osaaminen alallansa ympäri Euroopan.
Kaasuvalo Oy on suomalainen kolmannen polven perheyritys, jonka juuret ulottuvat aikaan, jolloin Suomessa käytettiin vielä kaasuvaloja. Kaasuvalot sammuivat lopullisesti Helsingin katukuvasta v. 1941, mutta Helsingissä on tänä päivänä kattava maakaasun jakeluverkko, jonka piirissä on useita tuhansia kotitalouksia, jotka käyttävät maakaasua ruoan valmistamiseen. Myös pääkaupungin ravintolat ovat ahkeria kaasun käyttäjiä. Kaasuvalo Oy on erikoistunut laitteisiin, jotka toimivat neste‐ ja maakaasulla, valopetrolilla, polttoöljyllä, puilla, hiilillä tai aurinkoenergialla. Kokemuksensa ansiosta Kaasuvalo Oy lukeutuu alansa edellä kävijäksi ja asiantuntijaksi ja tarjoaa asiakkailleen kansainvälisesti korkealaatuisia merkkituotteita sekä asennus‐ ja huoltopalveluita. Tuotteiden lainaus vuokraa vastaan toimii Suurhelsingin alueella. Yritys sijaitsee Vantaan Porttipuistossa, jossa on kuluttajia palveleva suurmyymälä ja koko maan kattavan tukkumyyntiverkoston toimisto. Verkkokauppa palvelee kaikkia asiakkaita 24/7.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.