Siemensiltä keittotaso, joka kommunikoi liesituulettimen kanssa

Keittiö

Siemens Kodinkoneet jatkaa vahvaa näyttöään digitaalisten kodinkoneiden saralla, kun IFA 2016 -messuilla esitellään liesituulettimet ja keittoasot, jotka keskustelevat keskenään. Kodinkoneet ovat ensi kertaa yhteydessä toisiinsa ja kontrolloivat itse prosessejaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Toisiinsa yhteydessä olevat Siemens-kodinkoneet, älykäs ohjelmisto ja intuitiivinen Home Connect -applikaatio tarjoavat uusia jännittäviä käyttömahdollisuuksia.

Älykäs Home Connect -ominaisuudella varustettu kodinkone tekee arkipäivästä tehokkaamman sallien sinun viettää enemmän aikaa asioiden parissa, joita rakastat. Home Connect -applikaation avulla voit kontrolloida kaikkia verkkoon liitettyjä Siemens-kodinkoneitasi älypuhelimellasi tai tabletillasi, missä ikinä oletkin.

Hallitse, kuten haluat

Uusi Siemens cookConnect -toiminto mahdollistaa keittotason ja liesituulettimen vuorovaikutuksen ja tekee laitteiden kontrolloinnin helpommaksi kuin koskaan. Langaton moduuli on integroitu uusiin Siemens iQ700-keittotasoihin ja liesituulettimiin, mikä mahdollistaa laitteiden keskinäisen informaationvaihdon. Liesituuletin aktivoituu automaattisesti heti, kun keittotaso kytketään toimintaan. Kaikkia toimintoja valaistuksesta tehonsäätöön voi hallita käyttäen induktiotason dualLight Slider -ohjausta.

Liesituuletin säätää automaattisesti itse tehonsa sen mukaan, miten paljon höyryä syntyy ruoanvalmistuksen yhteydessä, kiitos sensorin, joka mittaa ilmanlaatua. Näin melutaso ja energiankulutus pysyy alhaisena, ja ruoanvalmistus on mukavampaa ja helpompaa, koska kokin ei tarvitse puuttua asiaan. Lopullinen hallinta on aina käyttäjän käsissä, sillä automaattisen toiminnon voi kytkeä pois päältä koska tahansa.

Täydellinen pihvi – kiitos Home Connect -applikaation

Uudet iQ700 -induktiokeittotasot ovat nyt myös langattomasti yhteydessä jatkuvasti kasvavaan Siemens ruokaohjekokoelmaan, joka löytyy Home Connect -applikaatiosta. Sovellus kommunikoi suoraan paisto- ja keittosensorien kanssa. Valitse vain ruokaohje ja applikaatio varmistaa oikean lämpötilan paistinpannulle tai keittoastialle sekä valvoo, että haluttu kypsyysaste saavutetaan. Pastasi on varmasti al dente, pihvillesi saat valitsemasi täydellisen kypsyysasteen ja kalasi säilyy mehukkaana.

Muuta tunnelmaa vaihtuvin värein ja klassisella designilla

Yksikään päivä ei ole samanlainen – ei edes keittiössä. Siemens on ottanut tämän huomioon luomalla tuulettimen, joka saa keittiösi kylpemään väreissä. emotionLight Pro -toiminnon avulla saat muutettua keittiösi tunnelman hetkessä.

Käytettävissäsi on ennakolta määriteltyjen värien lisäksi myös kaikki sävyt värien väliltä. Tämän huippumodernin toiminnon löydät Siemens iQ700 -liesituulettimesta. Sen musta pystysuora lasipinta muistuttaa tyylikkäitä ja älykkäitä TV-näyttöjä.

Liikkuvuutta ja nopeaa palvelua

Home Connect -applikaatio tukee tietysti myös liesituulettimen perinteisiä toimintoja. Laitteen voi esimerkiksi käynnistää ja kytkeä pois tai tehon voimakkuutta säätää etänä. Applikaatio auttaa myös laitteen ylläpidossa ilmoittamalla, kun suodatin pitää vaihtaa ja on aika tilata uusi tai suodatin tarvitsee puhdistusta.

Näkymätön tuuletin ja klassinen design

Klassiset liesituulettimet väistyvät näkymättömien vaihtoehtojen kehittyessä. Liesituuletinta kauniisti muotoillussa ja älykkäässä iQ700-sarjan induktiokeittotasossa ei ole helppo huomata, sillä se on integroitu tasoon.

inductionAir – hyvästi ruuankäry

inductionAir yhdistää keittotason ja liesituulettimen ensimmäistää kertaa. Se imee höyryn ja hajut suoraan pannujen ja patojen vierestä riippumatta niiden koosta. Ruoan valmistuksesta syntyvällä käryllä ei ole mahdollisuutta nousta ja levitä ympäristöön. Tämän takaa liesituulettimen suorituskyky, joka on 690m3/h. Se, että melutaso säilyy miellyttävän alhaisena, on Siemens iQdrive -moottorin ansiota. Lisäksi tuuletin ei koskaan toimi kovemmalla teholla, kuin on tarpeen, sillä integroitu ilmanlaatusensori havaitsee höyryn määrän ja mukauttaa liesituulettimen tehon automaattisesti.

Tuotteet saatavilla vuoden 2017 aikana.

Lisätietoja:

BSH Kodinkoneet

www.siemens-home.fi

Siemens on johtavia kodinkonevalmistajia, ja se määrittelee maailmanlaajuisesti niin teknologian, innovaatioiden kuin muotoilun standardeja. Valikoimaan kuuluvat sekä vapaasti että kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet ja se kattaa ruuanvalmistamisen, pyykinpesun, kylmäsäilytyksen ja astioiden pesun. Valikoimaa täydentävät kahviautomaatit ja pölynimurit. Siemens yhdistetään kodinkoneissa innovaatioihin, muotoiluun, teknologiaan ja laatuun, jotka avaavat kuluttajille uusia inspiroivia mahdollisuuksia. BSH Group on Siemens AG:n tavaramerkin haltija.

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.