MAINOS

SmartStore™ Collect -kierrätysratkaisu tuo tyyliä kodin kierrätykseen nyt uudessa koossa

Sisustus

SmartStore™ Collect on palkittu kierrätysratkaisu, joka on saavuttanut suuren suosion lyhyessä ajassa. Suuremman, jakkaranakin toimivan 76-litraisen kierrätyslaatikon rinnalle on tullut uusi, 48 litran vetoinen korkeampi malli, joka toimii paitsi kierrätyspisteenä myös katseenkestävänä pyykkikorina!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kodin arjessa kertyy erilaista kierrätysjätettä, jonka lyhytaikainenkin säilytys aiheuttaa päänvaivaa. SmartStore™ Collect tarjoaa tähän oivan ratkaisun. Suuren suosion saavuttaneen Collect 76 L -kierrätyslaatikon rinnalle on nyt saatavana 48 litran vetoinen korkeampi malli, joka kierrätyksen lisäksi soveltuu erinomaisesti pyykkikoriksi tai esimerkiksi suurten lelujen säilytykseen.

Keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen saa nyt täydellisen kierrätyspisteen yhdistämällä nämä kaksi kokoa. Korkeampaan malliin voi kerätä esimerkiksi suuret pahvit kun taas matalampi Collect kätkee sisäänsä jopa kolme kierrätysastiaa, jolloin siinä voi säilyttää kierrätyspullot, muovi-, lasi- tai pienmetallijätteet ennen kierrätyspisteelle kuljetusta.

Uuden korkeamman Collectin mitat ovat 34 x 34 x 58 cm, joten se vie vain vähän lattiapinta-alaa. Se on helppo sijoittaa pieneenkin keittiöön tai kylpyhuoneeseen ja mahtuu näppärästi pyykkikoriksi makuuhuoneen nurkkaan. Kapeiden mittojensa ansiosta Collect-säilytysratkaisuja voi sijoittaa keittiöön tai pyykinhuoltotilaan kaksi vierekkäin, jolloin kotitalousjätteen ja pyykin lajittelu on entistä vaivattomampaa.

Pyykkihuoltoa helpottaa käytännöllinen Collect 48 L -säilytysastiaan sopiva verkkopussi, joka pysyy paikallaan laatikon yläreunan ympärillä. Pussin avulla pyykit on vaivatonta kuljettaa kodin kerrosten välillä tai viedä kerrostalon pyykkitupaan pestäväksi.

Tyylikkään muotoilunsa ansiosta Collect-kierrätyslaatikoita ei tarvitse piilottaa, vaan ne sulautuvat osaksi sisustusta. Collect 76 L -laatikon design ja innovatiivisuus on huomioitu arvostetulla Red Dot Award -muotoilupalkinnolla.

Suomessa kierrätysmuovista valmistetut SmartStore™ Collect 48 L ja 76 L ovat saatavana mattamustana tai -valkoisena. Tukeva puinen kansi piilottaa kierrätettävät kotitalousjätteet ja pyykit.

Tuotteiden suositushinnat:

  • SmartStore Collect 48 l 32,90 euroa, sisältää kannen
  • Verkkopussi, valkoinen 2,95 euroa
  • SmartStore Collect 76 l 45 euroa, sisältää kannen, sisäosat myydään erikseen

Oy Orthex Finland Ab, orthexgroup.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kierrättää kierrätys kierrätyspiste kierrätysratkaisu kodin kierrätys pyykkihuolto pyykkikori SmartStore