MAINOS

SmartStore™ Pro -säilytyslaatikot kovempaan järjestyksen ylläpitoon

SisustusTalo

Pohjoismaissa valmistetut järeän käytön SmartStore™ Pro -sarjan säilytyslaatikot kestävät iskuja, painoa ja suuria lämpötilanvaihteluita. Ne sopivat niin ammattilaiskäyttöön kuin kotinikkareille. Sarjan laatikot varmistavat työkalujen ja tarvikkeiden turvallisen varastoinnin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Siisti järjestys autotallissa, varastossa ja verstaalla auttaa säästämään hermoja, aikaa ja rahaa. SmartStore™ Pro -sarjan laatikot luovat parhaat säilytysratkaisut kaikkiin kohteisiin. Laatikot ovat erittäin kestäviä ja tukevia. Sarjan säilytyslaatikoilla voi varmistaa raskaiden ja terävien esineiden turvallisen kuljetuksen ja varastoinnin. Niihin voi pakata kesämökin tavaroita kauden vaihtuessa ja varastoida puutarhatarvikkeet talven tullen.

Nimensä mukaisesti SmartStore™ Pro -sarjan laatikot soveltuvat erinomaisesti myös ammattimaisiin olosuhteisiin, kuten puusepille ja käsityöläisille. Tuotteet säilyvät kuivina ja terävät työkalut turvallisesti omissa laatikoissaan. Sarjan laatikoita on saatavana kolmea kokoa. Ne on hyväksytty elintarvikekäyttöön ja kestävät lämpötiloja -40 °C ja +100 °C välillä. Laatikot ovat pinottavissa sisäkkäin ja kannen kanssa päällekkäin. Tukevat sulkijat pitävät laatikot tiiviisti kiinni. Sisäosien avulla laatikoihin saa kätevät lokerot pienille esineille.

SmartStore™ Pro -sarjan laatikot valmistetaan kierrätettävästä muovista Orthex Groupin pohjoismaisissa tehtaissa. 10 vuoden takuu on tae korkeasta laadusta.

Sarjan tuotteet ja suositushinnat:

  • SmartStore™ Pro 15: 14 litraa, 40 x 30 x 19 cm, 8,99 euroa.
  • SmartStore™ Pro 31: 32 litraa, 50 x 39 x 26 cm, 16,99 euroa.
  • SmartStore™ Pro 45: 50 liter, 59 x 39 x 34 cm, 23,90 euroa.

Orthex Group / SmartStore™, orthexgroup.fi

Orthex Groupin tavoitteena on tuotteillaan tehdä käytännöllisestä kaunista ja jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Yritys kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kodin käyttätavaroiden valmistajiin. Käytämme muovia vastuullisesti ja kasvatamme jatkuvasti uusiutuvista ja kierrätetyistä materiaaleista tehtyjen tuotteiden valikoimaa. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat Orthex™, SmartStore™ ja GastroMax™. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa ja tuotantolaitokset Lohjalla sekä Ruotsin Gnosjössä ja Tingsrydissä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kodinsäilytysratkaisu SmartStore SmartStore™ Pro säilytys säilytyslaatikko säilytysratkaisu