SmartStore-säilytyslaatikot uusissa väreissä! 

Sisustus

Värikäs koti on tällä hetkellä trendikäs. Orthexin SmartStore-säilytyssarjaan lanseerataan helmikuussa kolme ajankohtaista väriä: roosa, harmaa ja akvamariini. Läpikuultavat säilytyslaatikot sopivat kodin joka huoneeseen ja niiden hennon vaaleat sävyt istuvat tyylikkäästi muuhun sisustukseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

SmartStore-laatikot vastaavat kodin moninaisiin säilytystarpeisiin ja saavat sekamelskan kuriin. Nyt SmartStore-laatikoihin lanseerataan kolme uutta väriä, jotka ratkaisevat arjen säilytysongelmia katseenkestävästi. Laatikoiden uudet pehmeät sävyt ovat roosa, harmaa ja akvamariini. Läpikuultavista laatikoista tavarat on helppo löytää. Samalla sisustukseen tulee eloa, kun laatikoissa säilytettävän tavaran muodot ja värit näkyvät kevyesti läpi.

SmartStore-laatikoiden valmistus alkoi jo yli 20 vuotta sitten ja niiden ajaton, skandinaavinen muotoilu on säilynyt samana. Käytännöllisten säilytysratkaisujen tarpeesta kertoo se, että joka viides sekunti jossakin päin maailmaa myydään SmartStore-säilytyslaatikko. Värillisiä SmartStore Colour -laatikoita löytyy seitsemässä eri koossa, tilavuudeltaan 2 litrasta jopa 50 litraan. Pinottavat laatikot säästävät säilytystilaa ja osaan laatikoista on saatavilla erillisiä sisäosia, joiden avulla pikkutavarat pysyvät järjestyksessä. Kannet pysyvät sulkijoiden ansiosta tiukasti kiinni. 

Uudet SmartStore Colour -värit ovat saatavilla helmikuusta 2018 alkaen. Hinnat noin 2,99–19,95 euroa.


Orthex-konserni on Pohjoismaiden johtava kodin käyttötavaroiden suunnittelija, valmistaja ja markkinoija. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat Orthex, SmartStore ja GastroMax. Konsernin pääkonttori sijaitsee Espoossa, ja sillä on tuotantolaitokset Lohjalla sekä Gnosjössä ja Tingsrydissä Ruotsissa.

Lähde: PerPR

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Orthex säilyttäminen säilyttää säilytys säilytyslaatikko säilytysrasia säilytysratkaisu säilytysratkaisut


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: