Smegin pienet kodinkoneet ja uudet upeat värit

Keittiö

Smegillä on ilo ilmoittaa, että KLF03-vedenkeittimestä ja TSF01-leivänpaahtimesta on nyt saatavilla useita uusia värejä. Tuotteet kuuluvat rajoitettuun Special Edition -erään, ja mukana on aivan uusi harmaa värisävy, joka on tullut jäädäkseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Special Edition -valikoiman luonnolliset ja tarkoin harkitut värit tuovat kotiin rauhaa ja harmoniaa. Rajoitettu erä kolmea kaunista mattaväriä (musta, valkoinen ja beige) tulee myyntiin valikoiduilla jälleenmyyjillä.

Uuden tyylikkään harmaan värisävyn nimenä on Slate Grey, ja se on tullut valikoimaan jäädäkseen. Uusi sävy on täydellinen lisä Smegin kattavaan värivalikoimaan, joka sisältää jo vaaleita, upeita pastellisävyjä ja rohkeaa metallia.

Halusitpa keittiöön kontrastia tai hillitympää tunnelmaa, Smegillä on sopiva väri kaikkiin tilanteisiin. Uudet tuotteet tulevat myyntiin Pohjoismaissa 1. syyskuuta.

Smeg, smeg.fi

Smeg on Italialainen kodinkoneiden valmistaja. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Guastallassa, lähellä Reggio Emiliaa maan pohjoisosassa.

Jo yli 60 vuoden ajan, Smegin kodinkoneet ovat olleet tunnettuja moderneina sekä elegantteina jokapäiväisen elämän ratkaisuina. Tämä juontaa juurensa muun muassa yrityksen käymään menestyksekkääseen yhteistyöhön maailmankuulujen arkkitehtien kanssa.

Smeg ei ole ainoastaan saavuttanut korkeaa asemaa kodinkoneiden alalla, vaan se on tunnettu myös liiketoiminnan ammattilaispiireissä. Foodservice- ruokapalvelu- sekä instrumenttiyksiköt ovat erikoistuneet suurten ravintoloiden/cateringpalveluiden laitteisiin sekä lääketieteen sähköisiin instrumentteihin.

Koska yhtiön yrityskulttuurissa kiinnitetään mahdollisimman suurta huomiota sekä tuotteiden laatuun, tekniikkaan että muotoiluun, tunnetaan Smeg Group globaalisti yhtenä ”Made in Italy”- standardien keskeisimmistä edustajista.

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

keittiön kodinkoneet kodinkone leivänpaahdin Smeg vedenkeitin


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: