MAINOS

Sovita Adoran käsinkudotut matot kotiisi uudella virtuaalisovituksella

Sisustus

Adoran käsinkudotut matot tunnetaan harmonisista kuoseista ja laadukkaista luonnonmateriaaleista. Design-mattojen suunnittelussa on ammennettu vaikutteita luonnosta ja ympäristöstä. Uutuusmallisto hurmaa rauhallisuudellaan ja puhdaslinjaisen tyylikkäät matot luovat upeita sisustuksia. Kaikkien Adoran mattojen sovittaminen kotiin onnistuu vaivatta uudella virtuaalisovituksella!

Jaa sosiaalisessa mediassa

↑ Nest-matto on valmistettu käsin karstatuista ja värjäämättömistä langoista vanhalla käsityöläistekniikalla. Reunan pidemmät langat luovat pesämäisen tunnelman.

Laadukkaat, luonnonmateriaaleista valmistetut matot ovat painavia ja niiden sovittaminen kotiin on ollut vaivalloista. Adoralla on tähän ratkaisu, uusi verkkotyökalu, jonka avulla mattoa voi sovittaa kotiin virtuaalisesti. Verkkokaupasta valitaan matto, jonka voi asettaa mihin tahansa tilaan nappaamalla valokuva huoneesta tai valitsemalla valmis kuva verkkosivulta. Virtuaalisovitus näyttää maton osana sisustusta, täysin mittakaavassa. Verkkotyökalun ansiosta raskaita mattoja ei enää tarvitse kantaa kotiin sovitusta varten. Ainoaksi ongelmaksi jää valinnanvaikeus!

Virtuaalisovituksella pääsee kokeilemaan Adoran koko laajaa valikoimaa, pian myös harmonista uutuusmallistoa, joka on saanut inspiraationsa Suomen luonnosta. Matoissa on aistittavissa luonnon värit, saariston luodot ja kivikkoiset rannat sekä Lapin kelohongat ja ruskan värjäämät tunturit. Aistikkaalla värimaailmalla voi luoda huoneeseen tyylikkään pohjan tai vaikuttavia yksityiskohtia ja lämpöä sisustukseen.

↑ Adoran uutuusmalliston mattojen kuosit ja materiaalit ovat luonnollisia ja luovat levollisen tunnelman.

Kevään 2021 mallistossa, kuten kaikissa Adoran matoissa, on panostettu laatuun. Uuden malliston matoissa käytetty villa on kerätty Uudesta Seelannista, Argentiinasta ja Kreikasta, missä lampaat luonnostaan kasvattavat pidempikuituista ja hienompaa villaa. Suuri osa matoista on käsinsolmittuja ja toteutettu vanhoilla artesaanitekniikoilla. Tavallinen viskoosi on suurelta osin korvattu eukalyptuspuista valmistettavalla silkinhohtoisella Tencel®-kuidulla. Tencel® on hienompaa ja kestävämpää kuin tavanomainen viskoosikuitu.

Adora-matot tehdään käsin Intiassa ja Turkissa, vuosisatoja vanhan artesaaniperinteen mukaisesti ja kansainvälisiä eettisiä sääntöjä noudattaen. Adora tukee kestävää kehitystä ja matonkutojien perheitä Care & Fair -hyväntekeväisyysjärjestön kautta.

Suurten mattojen kysyntä on kasvanut ja useasta malliston matosta on saatavilla aikaisempaa suurempi koko, 250 x 350 cm, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ruokapöydän alle.

Adoran mattoja voi ostaa paitsi verkkokaupasta pian myös uudesta myymälästä, joka avataan Helsingin Tehtaankadulle maaliskuussa. Kaikille tuotteille on ilmainen kotiinkuljetus.

Adora Oy, adora.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Adora käsinkudottu matto matot matto sisustaa sisustus