Sovita kylpytynnyri pihaasi – uusi 3D-sovellus mullistaa paljukaupan

Piha

Kotimainen kylpytynnyrivalmistaja Kirami on julkaissut uudenlaisen 3D-sovelluksen, jonka avulla asiakas voi koota itselleen mieluisan kylpytynnyrin eri koko-, malli- ja materiaalivaihtoehdoista ja sijoittaa sen virtuaalisesti omalle pihalleen. Maksuton sovellus havainnollistaa, miltä palju tulisi todellisuudessa sijoituspaikassaan näyttämään. Sovellus toimii Android- ja iOs-laitteissa. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Kiramin 3D-sovelluksessa valitaan haluttu kylpytynnyrin malli, sisä- ja ulkoväritys, kamiina sekä erilaiset lisävarusteet kuten portaat, pullotelineet ja niskatuet. Muutoksia voi tehdä rajattomasti, kunnes asiakas on saanut rakennettua mieleisensä paljukokonaisuuden, kertoo tietohallinto- ja talousjohtaja Eero Rantanen Kiramilta.

Valittu palju lisävarusteineen sijoitetaan tulevaan ympäristöönsä virtuaalisesti livekuvausta hyödyntämällä paljun tulevassa sijoituspaikassa. Paljun kuvakulmaa voi vaihdella kuvan päällä ja ohjelma osaa näyttää myös paljun äärimitat, jotta paljun sopimisesta ympäristöönsä saa oikean käsityksen.

Asiakas voi tallentaa 3D-sovelluksessa rakennetun suunnitelman kuvaksi laitteensa galleriaan ja lähettää paljukokonaisuuden tiedot eteenpäin tarjouspyyntönä.

– Haluamme hyödyntää uusimpia tekniikoita ja tarjota asiakkaille entistä helpomman tavan hahmottaa miltä kylpytynnyri asennettuna näyttää. Palju on sen verran kookas ostos, että moni miettii, miten se sopii omalla pihalle. Vaihtoehtojen visualisointi ja kylpytynnyrin sovittaminen ympäristöön helpottaa päätöksentekoa, Rantanen sanoo. 

Avuksi myös myymälöihin

Kirami on toteuttanut palvelun yhdessä Premode Oy:n kanssa, joka on erikoistunut 3D-virtuaalisovelluksiin. Kiramin palvelu on julkaistu Androidille sekä iOs-laitteille (iPhone, iPad). Kehitteillä on myös PC-koneisiin selaimella toimiva versio.

– Jatkossa sovelluksesta kehitetään myymälässä käytettävä versio, joka helpottaa osto- ja myyntitapahtumaa jälleenmyyjien tiloissa. On hienoa, että uudet sovellukset mahdollistavat eri vaihtoehtojen vertailun kätevästi ja ovat käytännön apuna asiakkaille, Rantanen korostaa.

Sovelluksen voi ladata mobiililaitteesi sovelluskaupasta nimellä Kirami.

Lisätietoja:

Kirami Oy

www.kirami.fi  |  www.outstanding360.fi


Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys, joka tunnetaan korkealaatuisista kylpyaltaista ja kylpytynnyreistä. Kirami toimittaa vuosittain noin 5 000 tynnyriä, minkä ansiosta yritys on Euroopan suurin paljujen valmistaja. Outstanding by Kirami -tuoteperhe laajentaa tuotevalikoimaa pihasisustukseen, grilleihin ja ulkotuliin. Yrityksen palveluksessa on 19 henkilöä.

Lähde: ePressi.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Kirami kylpytynnyri kylpytynnyrit palju paljut ulkoallas ulkoaltaat


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: