MAINOS

STANLEY FATMAX kulmahiomakone – seuraavan sukupolven työkalu

Talo

Stanley lanseeraa seuraavan sukupolven FATMAX-kulmahiomakoneita. Uudet mallit ovat pieniä ja kevyitä sekä varustettu nollajännitekytkimellä, mikä ehkäisee työkalun käynnistymisen yllättävissä tilanteissa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

STANLEY esittelee seuraavan sukupolven FATMAX 115 mm ja 125 mm kulmahiomakoneita (FME821/822) erilaisiin katkaisu ja hiontatöihin. Uusissa kulmahiomakoneissa on tehokas 850 W moottori, jonka kiertonopeus on peräti 12.000 rpm. Tämä minimoi riskiä, että moottori sammuisi tai kulmahiomakone juuttuisi työskentelyn aikana.

– Tavoitteenamme oli helpottaa ja auttaa käyttäjiä ja uusi kulmahiomakone on yhdistelmä tehokkuutta, helppokäyttöisyyttä ja kehittynyttä ulkomuotoa, kertoo Henrik Fabricius, joka toimii tuotepäällikkönä Stanley Black & Deckerillä.

Turvallisuuden parantamiseksi on uusi kulmahiomakone varustettu nollajännitekytkimellä, joka estää konetta käynnistymästä vaikka kytkin olisi kytketty käyttöön. Kytkin täytyy tietoisesti nollata, jotta kone käynnistyy. Tämän lisäksi kulmahiomakonesta löytyy myös ns. pehmeä käynnistys, joka vähentää työkalun liikkumista käynnistettäessä parantaen näin työkalun hallintaa.

Kulmahiomakoneen runko on rakennettu ja kehitetty teollisen standardin mukaan, jotta saadaan lisättyä kestävyyttä. Työkalussa on kompakti ulkomuoto ja vaihdelaatikon matalan muotoilun ansiosta sillä ylettyy ahtaampiinkin paikkoihin. Pieni ympäysmitta ja kuminen oteala lisäävät käyttömukavuutta ja 3-asentoisen kahvan ansiosta lisätään kontrollia ja voidaan ennaltaehkäistä väsymystä varsinkin pitkäkestoisessa työskentelyssä.

– Päivitetty kulmahiomakonemallisto auttaa meitä vastaamaan kysyntään joka liittyy helppokäyttöisiin, turvallisiin ja kestäviin työkaluihin. Käyttäjäturvallisuus on meille avainasemassa ja olemme ylpeitä pystyessämme toimittamaan turvallisempia työkaluja alallemme, kertoo Henrik Fabricius.

Stanley Black & Decker on maailman suurin sähkökäyttöisten käsityökalujen valmistaja. STANLEY-käsityökalut on tarkoitettu sekä kuluttajille että ammattikäyttäjille. STANLEY-tuotemerkki on jo vuodesta 1843 lähtien ollut takuu laadulle, innovaatioille ja perinteille sopivaan hintaan. Innovatiiviset tuotteet ja korkeat standardi ovat STANLEYN menestyksen takana, jossa perinne ja innovaatiot ovat muodostaneet ainutlaatuisen yhdistelmän. STANLEY investoi ja laajentaa valikoimaansa jatkuvasti täyttääkseen käyttäjien tarpeet. Lanseeraamalla uusia tuoteryhmiä kasvaa valikoima ja laatu jatkuvasti.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.