MAINOS

Starlock – uusi työkalukiinnitys värähteleville sähkötyökaluille

Talo

Feinin ja Boschin yhteistyön myötä on syntynyt standardoitu ratkaisu värähtelevien sähkötyökalujen työkalukiinnitykseen. Starlock-kiinnityksen avulla työt sujuvat nopeasti ja tulokset ovat tarkkoja.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Fein ja Bosch ovat kehittäneet yhdessä uuden työkalukiinnityksen värähteleville sähkötyökaluille, Starlock-kiinnitysjärjestelmän. Värähtelevät monitoimityökalut ovat menestyneet ympäri maailmaa: värähtelevällä liikkeellä nopeutetaan sekä sahaus-, hionta-, kaavinta- että kiillotustarvikkeiden käyttöä. Ne toimivat kuitenkin luotettavasti ja taloudellisesti vain silloin, kun moottorin teho siirretään mahdollisimman välyksettömästi sahanterään tai hiomatallalle. Siksi työkalukiinnityksellä on paljon merkitystä työn edistymisen ja tarkkojen tulosten suhteen.

Yhtenäinen työkalukiinnitys takaa entistä suuremman tehon

– Tällä hetkellä markkinoilla on värähteleville sähkötyökaluille lukemattomia kiinnitysjärjestelmiä. Eri valmistajien tarjonnasta on enää vaikea saada selvää, sanoo Boschin Willi Fellmann.

– Tämän lisäksi käyttäjien on pakko hyväksyä tehon lasku, kun käytetään adapteria. Tässä uusi Starlock-työkalukiinnitys tulee mukaan kuvaan: Fein ja Bosch vakiinnuttavat sen avulla yhteisen standardin ja varmistavat maksimaalisen voimansiirron, Fellmann kertoo.

Patentoitu Starlock-kiinnitys toimii luotettavasti Feinin ja Boschin värähtelevien sähkötyökalujen kanssa. Starlock-tarvikkeet sopii muidenkin valmistajien monitoimityökaluihin, jos ne on varustettu 12 pisteen kiinnityksellä. Starlock-tarvikkeet sopivat siis lähes kaikkiin markkinoilla oleviin monitoimityökaluihin. Starlock-tarvikkeiden vaihtaminen on helppoa ja nopeaa: terän vaihtamiseen menee vain muutama sekunti.

– Starlock-tarvikkeet saavuttavat kolmiulotteisen geometriansa ansiosta vielä paremman tehon kuin tähänastiset järjestelmät, Feinin tuotekehityksen aluejohtaja Rainer Warnicki sanoo.

– Starlock-työkalukiinnityksen kehityksessä olemme seuranneet tietoisesti toista tietä kuin tähän asti: yhteinen projekti kokoaa molempien tuotemerkkien tietotaidon yhteen.

Starlock-tarvikkeita on saatavana kolmessa teholuokassa: Starlock, StarlockPlus ja StarlockMax.  Teholuokat varmistavat, että kulloinkin vain koneen tehoon sopivat tarvikkeet voidaan kiinnittää laitteeseen.

Feinin uudet Starlock-tarvikkeet kolmessa teholuokassa.

 

Feinin värähteleviä sähkötyökaluja ja tarvikkeita on saatavana alan liikkeistä sekä Bauhaus-myymälöistä. Katso lähin jälleenmyyjäsi täältä >

Tutustu Feiniin myös YouTubessa >

Lisätietoja:

Ota-Tuote Oy

http://www.fein.fi

Maailman ensimmäisen sähkötyökalun keksi yritys nimeltä C. & E. Fein GmbH. Yrityksen perusti Wilhelm Emil Fein vuonna 1867. Vuonna 1895 Fein kehitti maailman ensimmäisen sähkötyökalun: sähkökäyttöisen käsiporakoneen. Nykyään tämä perinteikäs yritys on maailmanlaajuista arvostusta nauttiva sähkötyökalujen valmistaja. Fein kehittää ja valmistaa sovellusratkaisuja metalli-, rakennus- ja autoteollisuuden markkinasegmenteille ja on ammattilaislaatuisten ja erittäin luotettavien teollisuuden ja korjaamojen sähkötyökalujen asiantuntija.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.