MAINOS

STIHL akkukäyttöinen ruohonleikkuri vetää kevyesti ja mukavasti

Piha

STIHL esittelee kolme uutta, kevyttä ja kätevää akkuruohonleikkuria keskisuurille nurmikoille. Uusissa ruohonleikkureissa on vario-pyöräveto ja helppo nopeuden säätö. Saatavana ruohonkeruusäiliöllä tai ilman.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

RMA 2 RPV, RMA 443 PV ja RMA 448 PV ovat kolme uutta akkukäyttöistä ruohonleikkuria, joissa on säädettävä työskentelynopeus. Ne korvaavat aiemmat yksinopeuksiset STIHL mallit.

Nopeutta säädetään helposti suoraan kahvasta, ja vario-pyöräveto helpottaa nopeuden sovittamista ruohon korkeuden sekä käyttäjän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Nopeutta säädetään kuudessa portaassa.

RMA 2 RPV on bioruohonleikkuri, joka silppuaa ruohon hienoksi. RMA 443 PV ja RMA 448 PV on varustettu 55 litran ruohonkeruusäiliöllä. Ruohonkeruusäiliössä on selkeä täyttöasteen ilmaisin, joka näyttää milloin on aika tyhjentää säiliö. Ruohonkeruusäiliö on nopea ja helppo avata ja tyhjentää kannen taittomekanismin ansiosta. Ainutlaatuisen ja mukavan työntöaisan ansiosta ruohonkeruusäiliöön on helppo päästä käsiksi.

Mukava työntöaisa voidaan säätää kahteen korkeuteen. Aisassa on upotetut urat säätimiä varten, mikä tekee siitä erityisen mukavan ja helposti käsiteltävän myös pienillä käsillä. Ruohonleikkureissa on turva-avain ja aktivointipainike leikkuuterien käynnistämiseksi.

Harjattoman EC-moottorin ansiosta ruohonleikkurit ovat tehokkaita ja hiljaisia ja sopivat siksi hyvin myös meluherkkiin ympäristöihin. Ne sopivat hyvin esimerkiksi kiinteistönhoitajille ja asuinalueiden viheralueita hoitaville henkilöille.

Uudet ruohonleikkurit kuuluvat AP-akkujärjestelmään, joka sisältää laajan valikoiman puutarhatuotteita ja antaa akkukäyttöisille ruohonleikkureille halutun tehon ja käyttöajan. Ruohonleikkureissa on kaksi aktiivista akkupaikkaa käyttöajan keskeytettämättömäksi pidentämiseksi, ja kun eko-tila on päällä, ruohonleikkuri tunnistaa työolosuhteet ja säätää terän kierrosluvun automaattisesti. Tämä optimoi akun käyttöajan. RMA 443 PV ja RMA 448 PV voidaan ostaa erillisinä koneina tai settinä akun ja laturin kanssa.

  RMA 2 RPV  RMA 443 PV  RMA 448 PV
Leikkuuleveys 46 cm 41 cm 46 cm
Paino (ilman akkua) 23 kg 24 kg 24 kg
Leikkuuala yhdellä akulla 510 m² (AP 300) 420 m² (AP 200)  400 m² (AP 300)
Ääniteho dB (A) 88 91 95

Uudet akkukäyttöiset ruohonleikkurit ovat saatavissa STIHL jälleenmyyjiltä maaliskuusta lähtien.

STIHL, www.stihl.fi

STIHL kehittää ja valmistaa työkaluja puutarhaan, metsätalouteen ja maisemointiin. Tuotteita myydään vain valtuutettujen jälleenmyyjien kautta yli 1000 erikoisliikkeessä pohjoismaissa. Suomen pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Konsernilla on lähes 17 000 työntekijää noin 160 maassa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.