STIHL BR 800 on markkinoiden tehokkain reppumallinen lehtipuhallin

Piha

STIHL esittelee markkinoiden tehokkaimman ja mukavimman lehtipuhaltimen, jossa on uusi SmartStart -sivukäynnistys. Uudessa BR 800 lehtipuhaltimessa on portaattomasti säädettävä puhallusputki ja kahva, joka vähentää tärinää uuden ergonomisen kantojärjestelmän ja sisäänrakennetun tärinänestojärjestelmän ansiosta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Uusien kantovaljaiden S-muotoiset olkaimet yhdessä rintaremmin ja lantiovyön kanssa mahdollistavat mukavan kantoasennon sekä miehille että naisille. SmartStart-sivukäynnistyksessä on myös Easy2Start-toiminto, jonka ansiosta kone käynnistyy ilman voimakasta nykimistä. Helppo käynnistää ilman että lehtipuhallinta tarvitsee ottaa pois selästä.

BR 800 on markkinoiden tehokkain reppupuhallin, ja se on tarkoitettu ammattikäyttäjille lehtien, roskien ja oksien poistamiseen suurilta alueilta. BR 800 -lehtipuhaltimen polttoaineenkulutus on yksi markkinoiden alhaisimmista, ja siinä on korkea 41 Newtoninpuhallusteho. Alhaisen polttoaineenkulutuksen ansiosta käyttöaika kasvaa noin 20 prosenttia, ja yksi säiliöllinen riittää pidempään.

Kaasukahvan ja puhallusputken helppo säätö ilman työkaluja antaa optimaalisen ja yksilöllisesti mukautetun ergonomian. BR 800 -lehtipuhallinta on kätevä kuljettaa putkenpidikkeen ansiosta, jonka avulla puhallusputki on helppo kiinnittää laitteeseen. Laitteessa on myös paikka seinäkoukulle säilytystä varten.

Uusi suora suutin ja vakaa kahva minimoivat takapotkut.

STIHL:in tärinänestojärjestelmän ansiosta tärinätaso on laskenut yhteen markkinoiden alhaisimmista. Samaan aikaan BR 800 tarjoaa huippuluokan puhallustehon.

BR 800 sisältää vakiona koneen mukana toimitettavan kahdenkädenkahvan sekä rintaremmin.

BR 800 C-E

  • Moottori: 4-MIX
  • Paino (KG): 11,7
  • Puhallusteho (N): 41
  • Ääniteho dB (A): 112
  • Äänenpaine dB (A): 104
  • Ilmavirran nopeus m/s: 81
  • Max. ilmamäärä m³/h: 2025
  • Tärinätaso m/s²: 3,5
  • Säiliön tilavuus/arvioitu työaika/säiliö: 2 l/82 min.

STIHL Group kehittää, valmistaa ja jakelee metsä- ja maatalouden, puutarhanhoidon ja maisemoinnin sekä rakennusalan ammattilaisille ja vaativille yksityiskäyttäjille tarkoitettuja moottorikäyttöisiä työkaluja. Tuotteiden jakelu tapahtuu yksinomaan valtuutettujen jälleenmyyjien kautta, ja siitä vastaavat 38 myynti- ja markkinointiyritystä, noin 120 maahantuojaa ja yli 45 000 jälleenmyyjää yli 160 maassa. STIHL on ollut maailman eniten myyty moottorisahamerkki vuodesta 1971. Yhtiö perustettiin vuonna 1926, ja sen kotipaikka on Stuttgartin lähellä oleva Waiblingen. Konsernilla on lähes 17 000 työntekijää noin 160 maassa.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

lehtipuhallin reppupuhallin stihl


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: