MAINOS

STIHL HSA 26 -pensasleikkuri muotoilee täydellisesti pensasaidat, pensaat ja nurmikon reunat

Piha

Akkukäyttöinen HSA 26 -pensasleikkuri on optimaalinen puutarhatyöväline pensasaitojen ja koristepuiden karsintaan ja hoitoon. Laitteessa on myös ruohoterä nurmikon reunojen siistimiseen. Äskettäin lanseerattu GTA 26 -oksasaha ja HSA 26 -pensasleikkuri toimivat uuden STIHL AS -akkujärjestelmän avulla.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

HSA 26 -pensasleikkuri on kevyt, kompakti ja kätevä puutarhatyöväline koristepuiden ja pensasaitojen karsintaan ja hoitoon. Mukana toimitettavan pensasterän pisaranmuotoiset leikkuuterät tarttuvat tehokkaasti oksiin ja leikkaavat molemmilta puolilta optimaalisen leikkuutuloksen takaamiseksi.

HSA 26 -pensasleikkuria voidaan käyttää pensasaitojen ja pensaiden muotoleikkaukseen sekä selkeästi erottuvien linjojen ja siististi leikattujen nurmikon reunojen luomiseen. Laitteen mukana toimitetaan pensasterän lisäksi myös ruohoterä nurmikon reunojen leikkuuseen. Terät on helppo vaihtaa ilman työkaluja.

HSA 26 -pensasleikkurissa on kumiset tartuntapinnat sekä ergonominen ja hyvin tasapainotettu muotoilu, joten sen käsittely on vakaata ja miellyttävää. HSA 26:ssa on 10,8 V:n akku, jossa on 28 Wh:n akkuteho. Selkeä merkkivalo helpottaa akun varaustason seuraamista. Monipuolinen ja hiljainen laite on täydellinen puutarhan ja muiden pienten viheralueiden ylläpitoon. Pitkä käyttöaika lisää käyttömukavuutta.

Pensasleikkuri HSA 26 kuuluu samaan AS-akkujärjestelmään, kuin aiemmin tänä keväänä lanseerattu GTA 26 -oksasaha. Molempia laitteita voidaan käyttää saman akun ja laturin kanssa. Pensasleikkuri painaa akun kanssa vain 0,9 kg ja toimitetaan kätevässä laukussa, jonka avulla sitä on helppo kuljettaa tai ripustaa seinälle säilytystä varten.

HSA 26  
Akkumalli: Litiumioniakku AS 2, 10,8 V
Teho: 28 Wh
Laturi: AL 1
Terän pituus: 20 cm
Ääniteho: 82 dB
Paino: 0,9 kg sis. akun ja leikkuuterän

 

STIHL Group kehittää, valmistaa ja jakelee metsä- ja maatalouden, puutarhanhoidon ja maisemoinnin sekä rakennusalan ammattilaisille ja vaativille yksityiskäyttäjille tarkoitettuja moottorikäyttöisiä työkaluja. Tuotteiden jakelu tapahtuu yksinomaan valtuutettujen jälleenmyyjien kautta, ja siitä vastaavat 40 myynti- ja markkinointiyritystä, noin 120 maahantuojaa ja enemmän kuin 50 000 jälleenmyyjää yli 160 maassa. STIHL on ollut maailman eniten myyty moottorisahamerkki vuodesta 1971. Yhtiö perustettiin vuonna 1926, ja sen kotipaikka on Stuttgartin lähellä oleva Waiblingen. Konsernilla on 17 122 työntekijää 160 maassa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

akkukäyttöinen akkukäyttöinen pensasleikkuri akkukäyttöinen työkalu akkukäyttöiset pihatyökalut akkukäyttöiset puutarhatyökalut akkukäyttöiset työkalut pensasleikkuri stihl