MAINOS

STIHL RLA 240 sammaleenpoistaja ja nurmikonilmaaja hyvinvoivan nurmikon hoitoon

Piha

Uudella STIHL nurmikonilmaajan ja sammaleenpoistajan yhdistelmällä nurmikosta tulee ilmavampi, sillä laite poistaa sammaleen, rikkakasvit ja vanhan kasvillisuuden. RLA 240 ilmain hoitaa nurmikkoa tehokkaasti ja hellävaraisesti – optimaalinen uusintakylvölle ja terveemmän ruohoalueen saamiseksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

RLA 240 on akkukäyttöinen ilmain puutarhojen ja pienten nurmikoiden hoitoon. Laite on kompakti, kevyt ja mukava käyttää ja antaa nopeasti hyvän lopputuloksen. Se irrottaa tiivistyneen kerroksen, jolloin nurmikon hapensaanti kasvaa, ja samalla se leikkaa nurmiheinät edistääkseen versojen kasvua – molemmat ovat tärkeitä edellytyksiä tiheän ja terveen nurmikon saamiseksi.

Laite sopii kaikille, jotka haluavat vihreän ja tiheän nurmikon. Kätevä ja edullinen RLA 240 poistaa nurmikolle tiivistyneen kerroksen ja antaa sille tilaa hengittää, jotta nurmikko pysyy kukoistavana ja tuuheana. Akkukäyttöisen AK-järjestelmän ansiosta myös suurten pintojen työstäminen on helppoa. Suositeltavan AK 30 -akun avulla työstettävä pinta on arviolta noin 250 neliömetriä.

Kaksoistoiminnoilla varustetussa RLA 240:ssa on kaksi 34 cm:n ilmaustelaa, joiden ansiosta työ etenee nopeasti ja aikaa jää muuhun työskentelyyn. Helposti säädettävä leikkuusyvyys 7,5–9,5 mm. Kasvimateriaali päätyy kestävään 50 litran ruohonkeruusäiliöön, joka on hyvin tasapainotettu ja helppo tyhjentää.

Vaikka 2-in-1-laite on varustettu voimakkaalla moottorilla, melutaso on alhainen ja käyttö miellyttävää. RLA 240 on helppo käyttää ja kätevä säilyttää. Laite painaa vain 15 kg, ja sitä kontrolloidaan yhdestä toimintapainikkeesta. Kokoontaitettavan työntöaisan ansiosta laite on helppo kuljettaa ja säilyttää, kun sitä ei käytetä.

STIHL Group, stihl.fi

STIHL Group kehittää, valmistaa ja jakelee metsä- ja maatalouden, puutarhanhoidon ja maisemoinnin sekä rakennusalan ammattilaisille ja vaativille yksityiskäyttäjille tarkoitettuja moottorikäyttöisiä työkaluja. Tuotteiden jakelu tapahtuu yksinomaan valtuutettujen jälleenmyyjien kautta, ja siitä vastaavat 40 myynti- ja markkinointiyritystä, noin 120 maahantuojaa ja enemmän kuin 50 000 jälleenmyyjää yli 160 maassa. STIHL on ollut maailman eniten myyty moottorisahamerkki vuodesta 1971. Yhtiö perustettiin vuonna 1926, ja sen kotipaikka on Stuttgartin lähellä oleva Waiblingen. Konsernilla on 17 122 työntekijää 160 maassa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

nurmikon hoito nurmikonilmaaja sammal sammaleenpoistaja stihl STIL RLA 240