MAINOS

STIHL RMA 765 V on tehokas akkukäyttöinen ruohonleikkuri suurille nurmialueille

MökkiPihaTalo

STIHL RMA 765 V on uusi ammattitasoinen akkuruohonleikkuri, jonka käyttö on tehokasta myös suurilla aloilla ja kumpuilevassa maastossa. Hiljaisen äänitason ansiosta ruohonleikkuri ei aiheuta häiritsevää melua, joten voit hyödyntää työpäivän kaikki tunnit tehokkaasti.

Jaa sosiaalisessa mediassa

STIHL RMA 765 V on kehitetty ammattikäyttöön kestävyyttä, käyttöikää, lujuutta ja laatua painottaen. Sen eduista hyötyvät erityisesti esimerkiksi puutarhurit, kunnat ja suuret kiinteistönomistajat.

RMA 765 V on tehokas mutta kuitenkin helposti hallittava ruohonleikkuri. Säädettävän korkeuden ja manuaalisen nopeudensäädön ansiosta sen käyttäminen on helppoa jopa kaltevilla ja epätasaisilla pinnoilla.

Ruohonleikkurissa on käyttöaikaa pidentävä ECO-tila ja kuusi nopeustasoa (0–5,5 km/h). RMA 765 V:ssä on takaveto ja kääntyvät etupyörät, ja sen jokaista pyörää voidaan säätää erikseen sopivaan korkeuteen. Toimitus sisältää kestävän 80-litraisen ruohonkeruusäiliön.

Ergonominen taitettava kahva tekee säiliön tyhjentämisestä ja paikalleen asettamisesta helppoa. Virtausoptimoidut kaksoisterät takaavat optimaalisen lopputuloksen.

RMA 765 V toimii leikkuriin kiinnitettävällä AR-akulla tai adapterin avulla liitettävillä AP-akuilla. Leikkuuala on jopa 3 100 neliömetriä, kun akuksi valitaan AR 3000 L, ja 63 cm:n leikkuuleveyden ansiosta laite sopii ihanteellisesti suurienkin nurmikkojen hoitoon.

Veto: Vario
Nopeus: 0-5,5 km/h
Leikkuuleveys: 63 cm
Leikkuukorkeus: 25-100 mm (8 tasoa)
Ääniteho: 96 dB
Ruohonkeruusäiliö: 80 litraa
Paino: 44 kg

 

Lähde: Mynewsdesk

STIHL Group kehittää, valmistaa ja jakelee metsä- ja maatalouden, puutarhanhoidon ja maisemoinnin sekä rakennusalan ammattilaisille ja vaativille yksityiskäyttäjille tarkoitettuja moottorikäyttöisiä työkaluja. Tuotteiden jakelu tapahtuu yksinomaan valtuutettujen jälleenmyyjien kautta, ja siitä vastaavat 38 myynti- ja markkinointiyritystä, noin 120 maahantuojaa ja enemmän kuin 50 000 jälleenmyyjää yli 160 maassa. STIHL on ollut maailman eniten myyty moottorisahamerkki vuodesta 1971. Yhtiö perustettiin vuonna 1926, ja sen kotipaikka on Stuttgartin lähellä oleva Waiblingen. Konsernilla on 17 122 työntekijää 160 maassa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

akkukäyttöinen akkuruohonleikkuri nurmikon hoito nurmikon leikkaaminen nurmikon leikkaus ruohonleikkuri ruohonleikkuu ruohonleikkuujäte