MAINOS

STIHL:in uusilla painepesureilla on ilo työskennellä

PihaTalo

On kevät ja ulkoprojektien aika. Ulkokalusteet, terassit ja laatoitukset sekä autot ja veneet tulee pestä ennen sesongin alkua. STIHL:in valikoimasta löytyy painepesuri jokaiseen työtehtävään. Viuhkasuutin paineensäädöllä soveltuu erinomaisesti myös auton pesuun.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– STIHL:in laaja valikoima sisältää tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä painepesureita. Meillä on malleja kaikkiin käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin. Kätevä ja tehokas kone tekee puhdistustyöstä paljon helpompaa ja antaa puhtaamman lopputuloksen, sanoo STIHL:in pohjoismainen kaupallinen tuotepäällikkö Mats Gustafsson.

Painepesurin valinnassa työpaine ja veden virtaus ovat tärkeitä asioita. Mitä korkeampi paine ja virtaus, sitä voimakkaampi ja tehokkaampi kone. STIHL:in uusissa painepesureissa on jopa 135 barin työpaine ja jopa 500 litran maksimi vesimäärä tunnissa – suorituskykyinen painepesuri, joka puhdistaa tehokkaasti kodin ja ajoneuvojen likaisimmatkin pinnat.

Laaja perusvarustus

STIHL:in RE 110 ja RE 130 PLUS -painepesureissa on laadukas induktiomoottori, matala äänitaso ja pitkä käyttöikä. Myös RE 90 -painepesurin universaalimoottori kestää pitkään ja saa työn sujumaan nopeasti. Kaikissa malleissa on kulutusta kestävä alumiininen korkeapainepumppu.

Painepesureissa on ergonominen pistoolikahva, jossa on pyöritettävä suihkuputki, ja mukana toimitetaan kaksi suutinta: roottorisuutin ja viuhkasuutin, jossa on säädettävä paine – paine voidaan sovittaa tarpeen ja alustan mukaan.

Pikaliittimet helpottavat suuttimien, lisätarvikkeiden ja letkujen vaihtoa ja asennusta. Pyöritettävä letkuliitos estää letkun kiertymisen.

Kaikissa malleissa on korkea puhdistusteho ja säilytystila perusvarusteille. Kompakti muotoilu ja isot pyörät helpottavat koneiden siirtämistä haluttuun paikkaan.

Painepesureiden mukana toimitetaan pesuainepullo, joka on helppo asentaa suihkuputkeen. RE 130 PLUS -painepesurissa on lisäksi annostelutoiminto, joka annostelee tarvittavan määrän pesuainetta.

Tekniset tiedot

  STIHL RE 90 STIHL RE 110 STIHL RE 130 PLUS
Työpaine (bar) 10–110 10–100 10–135
Maks. vesimäärä (l/h) 520 440 500
Teho (kW) 1,8 1,7 2,3
Paino, käyttövalmiudessa (kg) 9,6 17,6 21,2

 

Lisätietoja:

STIHL

stihl.fi

STIHL Group kehittää, valmistaa ja jakelee metsä- ja maatalouden, puutarhanhoidon ja maisemoinnin sekä rakennusalan ammattilaisille ja vaativille yksityiskäyttäjille tarkoitettuja moottorikäyttöisiä työkaluja. VIKING-puutarhatyökalujen valikoima täydentää tuotelinjaa. Tuotteiden jakelu tapahtuu yksinomaan valtuutettujen jälleenmyyjien kautta, ja siitä vastaavat 38 myynti- ja markkinointiyritystä, noin 120 maahantuojaa ja yli 45 000 jälleenmyyjää yli 160 maassa. STIHL on ollut maailman eniten myyty moottorisahamerkki vuodesta 1971. Yhtiö perustettiin vuonna 1926, ja sen kotipaikka on Stuttgartin lähellä oleva Waiblingen.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

painepesuri painepesurit stihl