MAINOS

Suihku tuo terveyttä ja hyvinvointia

Kylpyhuone

Aroma Sense -suihkupää neutralisoi kloorin kuivattavan vaikutuksen vesijohtovedestä, ja siinä on erittäin pehmeä ja rentouttava vesisuihku. C-vitamiinin ansiosta suihku tuo positiivista hyötyä sekä iholle että hiuksille. Lisäksi suihku tuottaa mietoa infrapunasäteilyä, joka aktivoi soluja ja parantaa pintaverenkiertoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aroma Sense -suihkupäät ovat voittaneet lukuisia suihkuvertailuja maailmanlaajuisesti. Vie kylpyhuoneesi seuraavalle tasolle!

Puhdistava vaikutus

Aroma Sense -suihku neutralisoi kloorin kuivattavan vaikutuksen vesijohtovedestä. Mikrokuitusuodattimeen jäävät kalkki, rauta ja muut epäpuhtaudet. Antibakteerikuulat neutralisoivat mahdolliset bakteerit. Suihku tuottaa lisäksi mietoa infrapuna säteilyä, joka aktivoi soluja ja parantaa pintaverenkiertoa.

C-vitamiini

Suihkun suodatin lisää 0,6–1,2 mg C-vitamiinia veteen. Annos vastaa 3 000 sitruunaa. Yksi suodatin riittää 6 000 litran puhdistukseen. C-vitamiini kosteuttaa ihosi ja hiuksesi silkinpehmeäksi eikä kosteusvoidetta tai hoitoainetta tarvitse käyttää niin paljoa. 

Aromaterapiaa

Luonnolliset aromiöljyt tuovat aromaterapian tuoksun ja C-vitamiinin edut kylpyhuoneeseesi. Aromageeli sisältää aromia, eteeristä öljyä, dekstriiniä, laktoosia, pektiiniä, askorbiinihappoa (elintarviketasoinen C-vitamiini) ja tislattua vettä. Tuoksuja on saatavilla useita.

Negatiiviset ionit

Negatiiviset ionit lataavat sinut positiivisesti. Patentoidun teknologian avulla luodaan negatiivisia ioneja. Vesi suihkuaa kolmion muotoisista reistä ja tuottaa yli 421 000 negatiivista ionia pilkkomalla vesimolekyylejä. Koe vesiputouksen raikkaus kotonasi.

Säästää vettä

Patentoitu suihkulevy kasvattaa vedenpainetta moninkertaisesti ja antaa pehmeän suihkukokemuksen. Suihku vähentää veden kulutuksen määrää 25–35 %. Säästöjä kertyy veden kulutuksen ja lämpimän veden tarpeen pienentyessä.

Lue lisää: www.aromasense.fi

Tuotteita myyvät K-raudat, Rautiat sekä Carlson. Kysy lisää lähimmästä liikkeestäsi.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

aroma sense suihku suihkupää