MAINOS

Suojaava Cello saunavaha myös sävytettynä

Kylpyhuone

Cello Sauna saunavaha on väritön, vesiohenteinen luonnonvahaa sisältävä saunan puupintojen suoja-aine, joka muodostaa likaa ja vettä hylkivän mutta hengittävän pinnan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tuotteen voi halutessaan sävyttää kuultaviin sävyihin. Saunan puupintojen vahakäsittely pitää saunan pidempään puhtaan ja siistin näköisenä ja suojaa puuta veden ja likaantumisen vaikutuksilta. Väritön vaha syventää puun alkuperäistä sävyä. Uuden ilmeen saunaan saa sävytetyllä saunavahalla; kokeile vaikkapa vaalean harmaata tai tunnelmallista savusaunan kuultomustaa.

Luonnollisen likaa ja vettä hylkivät pinnan muodostava Cello-saunavaha soveltuu löylyhuoneen katto- ja seinäpaneelien sekä lauteiden suojaamiseen. Sillä voit käsitellä myös pesutilojen sekä asuin- ja takkahuoneiden katto- ja seinäpaneelit. Vahattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä noin tunnin kuluttua käsittelystä.

Vähäpäästöinen Cello saunavaha kuuluu rakennusmateriaalien M1-päästöluokkaan. Valitsemalla Cello saunavahan suosit suomalaista: tuotteelle on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu.

Myynti K-rauta ja Rautia, suositushinta 14,90e 0,9L ( + sävytyslisä )

8229b92f53417f49_800x800ar

Lisätietoja:

Keskon rauta- ja erikoiskauppa

www.k-rauta.fi | www.rautia.fi

Keskon rauta- ja erikoiskaupan toimiala tarjoaa asiakkailleen Suomen laajimmat rauta- ja sisustuskaupan, maatalous- ja konekaupan sekä vapaa-ajan kaupan valikoimat sekä hyvin saavutettavan kauppaverkoston, verkkokaupat ja digitaaliset palvelut. Toimialan ketjut ovat K-rauta, Rautia, K-maatalous, Konekesko, Byggmakker, Senukai, OMA, Asko, Sotka, Intersport, Budget Sport ja Kookenkä. Rautakesko Yrityspalvelu palvelee rautakaupan suuria yritysasiakkaita. Kesko on Euroopan viidenneksi suurin toimija rauta- ja sisustuskaupan markkinoilla. Toimialalla on toimintaa Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä ja henkilöstömäärä on noin 12 000.

Lähde: Cision News

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.