MAINOS

Suojaudu porottavalta auringolta – uutuudet K-Raudoissa

Piha

Paahatvan kuuma kesäpäivä eikä pihalla varjoisaa paikkaa? K-Raudoista löydät nyt aurinkovarjot, katokset ja pergolat, joiden avulla muutat pihasi kesäparatiisiksi!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Cello aurinkovarjo, riippuva

Riippuva aurinkovarjo, jossa polyesterikangas (160 g/m²), alumiinivarsi ja teräsristikkotukiranka. Väri tummansininen. Aurinkovarjo on taittuva, ja siinä on tuuliaukot. Halkaisija 3 metriä. Hiilenharmaaksi pulverimaalattu alumiinirunko, jonka halkaisija 48 mm. Puhdistus vedellä (ei painepesurilla) tai mietoa saippuavettä ja pehmeää kangasta/sientä käyttäen. Vältä puhdistusta syövyttävillä aineilla. Tuotteen säilyttämistä sisätiloissa talven aikana suositellaan.

• runko alumiinia/terästä

• kangas polyesteriä

• halkaisija 3 m

• väri: tummansininen

Tuotenumero : 501029733

Ean-koodi : 6405422966714

 

Cello Shanghai -aurinkovarjo

Shanghai-tyylinen sininen aurinkovarjo, jonka halkaisija on 3 metriä. Musta alumiinirunko, kangas PA-käsiteltyä polyesteriä. Sulje varjo kovalla tuulella. Puhdistus vedellä (ei painepesurilla) tai mietoa saippuavettä ja pehmeää kangasta/sientä käyttäen. Kuivata hyvin ennen säilytystä. Suositellaan talvisäilytystä sisätiloissa.

• alumiinirunko

• kangas polyesteriä

• halkaisija 3 m

• väri: sininen

Tuotenumero : 501462051

Ean-koodi : 6438313157342

Cello Halo -pergola, 3 x 3 m

Halo-pergola on kestävä ja kevyt puutarhakatos. Siinä on musta alumiinirunko ja beigen värinen kattokangas, joka on PVC-pinnoitettua polyesteriä. Pergolassa on maapiikit, ja sen voi kiinnittää myös terassiin. Helppohoitoisen pergolan kangas hylkii vettä ja suojaa UV-säteiltä.

Hoito-ohjeet: Tahrat voi puhdistaa miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä. Kesäkauden jälkeen suosittelemme kankaiden ja rungon pesua vedellä. Anna katoksen kuivua hyvin ennen talvisäilytystä kuivassa tilassa. Kankaan väri voi muuttua tai haalistua luonnollisen kulumisen ja UV-säteilyn vuoksi.

• katon väri: beige

• mitat: 3 x 3 m

• materiaalit: alumiini, polyesteri 

Tuotenumero : 501218467

Ean-koodi : 6438313044529

Cello Halo -pergola kattokangas, 2,5 x 2,5 m

PVC-pinnoitettu kattokangas Halo-pergolaan, väri beige. Kangas hylkii vettä ja suojaa UV-säteiltä. Tahrat voi puhdistaa miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä. Kesäkauden jälkeen suosittelemme kankaiden ja rungon pesua vedellä. Anna katoksen kuivua hyvin ennen talvisäilytystä kuivassa tilassa. Kankaan väri voi muuttua tai haalistua luonnollisen kulumisen ja UV-säteilyn vuoksi.

Tuotenumero: 501464439

Ean-koodi: 6438313159148

Cello Verona -puutarhakatos, 3 x 4 m

Alumiinirunkoinen Cello Verona -puutarhakatos, jossa beiget katto- ja sivuseinäkankaat. Kankaiden materiaali vettä hylkivää PVC-pinnoitettua polyesteriä. Sisältää katon, sivuseinät ja hyttysverkot. Puhdistus vedellä (ei painepesurilla) tai mietoa saippuavettä ja pehmeää kangasta / sientä käyttäen.

Tuotenumero : 502098643

Ean-koodi : 6438313543398

Lisätietoja:

K-Rauta

www.k-rauta.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

aurinkosuoja aurinkosuojaus aurinkovarjo paviljonki pergola pergolat puutarhakatos