MAINOS

Suomalaisen Woodion altaat taipuvat skandinaavisesta minimalismista rohkeisiin sisustusratkaisuihin

Kylpyhuone

Suomalaisen Woodion kylpyhuoneen altaissa yhdistyvät huippudesign, innovatiivisuus ja ekologisuus. Vedenkestävästä puukomposiitista valmistetut altaat sopivat moneen eri sisustustyyliin, mikä inspiroi myös sisustussuunnittelija Laura Seppäsen stailaamia upeita kuvia.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Woodio valmistaa kylpyhuoneen designaltaita täysin uudenlaisesta materiaalista, vedenkestävästä puukomposiitista. Suomalainen designyritys on edelläkävijä kylpyhuonemarkkinoilla, sillä se haastaa tavanomaiset kylpyhuoneratkaisut innovatiivisuudellaan ja ekologisuudellaan. 

Linjakkaat altaat taipuvat moniin eri sisustustyyleihin ja -makuihin. Altaita on saatavilla useissa eri väreissä ja useilla eri pintastruktuureilla. Ne sopivat niin hillityn minimalistiseen skandinaaviseen tyylin kuin trendikkään kokomustaan kylpyhuoneeseen. Rohkea sisustaja voi kokeilla myös sinisen sävyjä tai metsänvihreää viimeistelyä. Altaat on helppo yhdistää erilaisten materiaalien, kuten marmorin tai vaikkapa messinkisten ja mustien yksityiskohtien kanssa. 

Altaiden monipuolisuus näkyy myös sisustussuunnittelija Laura Seppäsen stailaamissa inspiroivissa kuvissa. Seppänen tunnetaan vahvasta ja modernista kädenjäljestään, jota voi ihailla yksityiskotien lisäksi muun muassa trendiravintoloissa ja sisustuslehtien sivuilla. 

– Woodion altaat ovat materiaalinsa puolesta ekologisen sisustajan unelma ja mitoituksensa ansiosta ne soveltuvat kaiken kokoisiin koteihin. Altaisiin on helppo yhdistää erilaisia kaluste- ja hanaratkaisuja. Lisäksi altaat istuvat niin klassiseen skandinaaviseen kuin industriaaliseen kylpyhuoneeseen. Yleisesti värien käyttö sisustamisessa on lisääntynyt. Woodio tarjoaa tähän ratkaisun: altaiden värivalikoima on laaja ja altaan pinnan voi valita joko mattana tai kiiltävänä, Laura Seppänen sanoo.

Woodion altaissa innovatiivinen materiaali yhdistyy huippuunsa vietyyn laatuun, uniikkiin muotokieleen ja ekologisuuteen. Altaiden hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi verrattuna tavanomaisiin posliinisiin kylpyhuoneen vesikalusteisiin. Ekologinen materiaali on myös posliinia kestävämpää.

– Moni ei tule ajatelleeksi, että posliinin valmistamiseen kuluu valtavasti energiaa ja luonnonmateriaaleja. Puukomposiitti on ekologisempi vaihtoehto, sillä se valmistetaan uusiutuvasta puusta. Siten materiaali voidaan käyttökaarensa lopuksi hyödyntää energiana, toisin kuin keramiikkajäte, Woodion perustaja ja toimitusjohtaja Petro Lahtinen kertoo.   

Kylpyhuoneen altaiden lisäksi Woodion materiaali muovautuu moneen muuhunkin käyttöön, kuten seinäpaneeleiksi, keittiön työtasoiksi, wc-istuimiksi ja pienesineiksi. Materiaalin ulkonäköä voidaan muokata miltei rajattomasti luonnollisten väriaineiden ja eri kokoisten puuhakkeiden avulla. Woodio lanseeraa ensi vuoden alussa lisää tuotteita ja värivaihtoehtoja.

Lisätietoja:

Woodio Oy

woodio.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

allas altaat kylpyhuoneen allas pesuallas puukomposiitti Woodio