MAINOS

Svedbergsin kylpyhuonetrendit ja uutuudet 2021

Kylpyhuone

Ensi vuoden kylpyhuonetrendit suosivat pohjoismaisuutta, minimalistisuutta ja graafisuutta. Kylpyhuoneista halutaan persoonallisia – sellaisia, jotka antavat iloa ja henkivät lämpöä. Lisäksi kylpyhuonekalusteissa arvostetaan yhä enemmän toiminnallisuutta ja muokattavuutta. Svedbergsin uutuuksissa, Epos-kalustesarjassa ja Langfoss-suihkuseinässä, on näppäriä ominaisuuksia. Niillä saa luotua juuri omannäköisen lopputuloksen kylpyhuoneeseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

↑ Svedbergsin peilivalikoimaan on tulossa paljon uutuuksia, kuten kuvassa näkyvä Valje-peili.

↑ Epokseen voi valita kätevän avosäilytysratkaisun. Kylpyhuoneen tavarat saa kauniisti esille avohyllyihin. Epos-sarja koostuu erilaisista moduuleista, jotka sopivat erikokoisiin tiloihin. Laatikoiden sisällä on kätevät lokerikot tavaroita varten. 

Uusi Epos-sarja tarjoaa valinnanvapautta kylpyhuoneeseen

Epos-kalustesarja yllättää monipuolisuudellaan ja käytännöllisyydellään – se rakentuu erilaisista mallien, värien ja teknisten ominaisuuksien yhdistelmistä. Modulaarisuuden ansiosta vaihtoehtojen kirjo on loputon, ja jokainen voi luoda sen avulla omannäköisen kylpyhuoneen. Valittavissa on esimerkiksi kätevä avosäilytysratkaisu. Epos-sarjan on suunnitellut norjalainen sisustussuunnittelija ja tv-kasvo Halvor Bakke yhdessä Svedbergsin suunnittelutiimin kanssa. Bakken mielestä kylpyhuoneet ovat usein persoonattomia ja staattisia. Siitä syystä Epoksen tarkoitus on tuoda iloa ja uutta inspiraatiota käyttäjälleen.

↑ Langfoss-suihkuseinä tuo kylpyhuoneeseen hotellitunnelmaa. Kangasverho on kosteudenkestävää materiaalia. Lasiin kiinnitettävän hyllyn ansiosta tavarat ovat helposti saatavilla. Hylly on helppo asentaa, eikä sitä tarvitse porata. 

Langfoss-suihkuseinä tuo ylellistä tunnelmaa

Uudessa Langfoss-suihkuseinässä on mielenkiintoisia designelementtejä. Sen ohuet, graafiset profiilit tekevät siitä minimalistisen tyylikkään ja tilavantuntuisen. Profiilin väriksi voi valita joko mattaisen alumiinin tai mustan. Suihkuseinän mukaan voi valita kangasverhon, joka parantaa kylpyhuoneen akustiikkaa ja pehmentää ilmettä. Verho voidaan jättää auki sisustuselementiksi tai laittaa kiinni tuomaan yksityisyyttä. Langfossin suunnittelun inspiraationa on toiminut yksi Norjan korkeimmista vesiputouksista. 

Svedbergs, www.svedbergs.fi

Svedbergs aloitti toimintansa peltisepänverstaana 1920 ja alkoi valmistaa uudentyyppisiä peilikaappeja vuonna 1962. Seitsemänkymmentäluvulla Svedbergs aloitti kylpyhuonekalusteiden valmistuksen ja kahdeksankymmentäluvulla tämän päivän suuntauksen; kehittää, valmistaa ja markkinoida täydellistä kylpyhuonetta tuotemerkillä Svedbergs. Yritys on Pohjolan johtavia kylpyhuonekalusteiden valmistajia ja kehittää jatkuvasti valikoimaansa vastaamaan kuluttajien tarpeita kylpyhuoneissa. Emoyhtiö Svedbergs i Dalstorp AB toimii Dalstorpissa, Västergötlannissa, missä suurin osa tuotannosta tapahtuu.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kylpyhuone kylpyhuonekaluste kylpyhuonekalusteet kylpyhuonetrendit suihkuseinä svedbergs