MAINOS

Svedbergsin uusi WC-moduuli on täällä

Kylpyhuone

Markkinoiden ensimmäiset lasiset WC-moduulit S-lukolla ovat nyt täällä. Svedbergsin uuden WC-moduulin avulla on helppo korvata perinteinen lattiamalli. Koko kylpyhuone saa hetkessä uuden ilmeen, ja tila on seinä-WC:n ansiosta myös helpompi pitää puhtaana.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Seinä-WC ilman remonttia

WC-istuimen pelkistettyä muotoilua vahvistaa sen erittäin ohut ’slimseat’-istuinkansi, joka mukailee sulavasti istuimen muotoa. Istuimessa ei ole ulkonevia reunoja tai saumoja. ’Soft close’-mekanismin ansiosta istuinkansi ja rengas sulkeutuvat hitaasti ja äänettömästi.

– Näiden uusien moduulien avulla voidaan toteuttaa seinä-WC ilman, että seinään joudutaan tekemään suurempaa remonttia, sanoo Svedbergsin varatoimitusjohtaja Stefan Svensson.

Harkittua muotoilua

Uusien WC-mallien muotoilussa ollaan pyritty mahdollisimman ympäristöystävälliseen lopputulokseen. Sileät pinnat sekä istuimen sisä- että ulkopuolella tekevät puhtaanapidosta helppoa. Tämän ansiosta myös puhdistusaineita kuluu vähemmän, mikä on ympäristön kannalta hyvä asia. Istuinkannen pikaliitännän ansiosta se on helppo irrottaa puhdistuksen ajaksi. Vedenkulutusta voidaan säännöstellä koko- tai puolihuuhtelun avulla.

Ilman huutelukaulusta

Myös WC-istuimen mitoitus on tarkkaan mietitty. Istuinkorkeus on 43 cm – standardi, jonka Svedbergs loi jo 15 vuotta sitten. Leveys on ainoastaan 41 cm, jonka ansiosta moduuli mahtuu hyvin perinteisen lattiamallin tilalle. Istuinmalleissa on neljä erilaista vaihtoehtoa, joista kolme uusia ’Rimless’-malleja ilman likaa keräävää huuhtelukaulusta. Moduulin lasi on saatavana valkoisena ja mustana.

– On hienoa voida tarjota markkinoille tuote, joka on sekä toiminnallisuuksiltaan että muotoilunsa puolesta täyden kympin arvoinen, hehkuttaa Svensson.

Svedbergs aloitti toimintansa peltisepänverstaana 1920 ja alkoi valmistaa uudentyyppisiä peilikaappeja vuonna 1962. Seitsemänkymmentäluvulla Svedbergs aloitti kylpyhuonekalusteiden valmistuksen ja kahdeksankymmentäluvulla tämän päivän suuntauksen; kehittää, valmistaa ja markkinoida täydellistä kylpyhuonetta tuotemerkillä Svedbergs. Yritys on Pohjolan johtavia kylpyhuonekalusteiden valmistajia ja kehittää jatkuvasti valikoimaansa vastaamaan kuluttajien tarpeita kylpyhuoneissa. Emoyhtiö Svedbergs i Dalstorp AB toimii Dalstorpissa, Västergötlannissa, missä suurin osa tuotannosta tapahtuu.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.