MAINOS

Syksyn IKEA-uutuudet tuovat kotiin tummia, lämpimiä sävyjä ja entisaikojen tunnelmaa

Sisustus

Lokakuun IKEA-uutuuksien innoittajina ovat toimineet hollantilaiset taidemaalarit, joiden teosten tunnelmallinen värimaailma sopii hyvin pimenevään talvikauteen. Tuotteet ovat tyyliltään perinteisiä, ja väreinä on käytetty neutraaleja ja lämpimän maanläheisiä sävyjä, kuten ruosteenpunaista ja tummanvihreää. Lokakuun mallisto sisältää muuan muassa uusia säilytysratkaisuja, piensisustustuotteita, tyynynpäällisiä, astioita, korituotteita ja valaisimia.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Syysiltojen pimetessä pehmeä valaistus luo tunnelmaa. Koristeelliset SOLKLINT-valaisimet ovat valmistettu messingistä ja harmaan sävyisestä vekkikuvioisesta lasista, jotka luovat huoneeseen kauniita viuhkamaisia varjoja. FYXNÄS-valaisimet ovat valmistettu kaksinkertaisesta, läpikuultavasta neuloksesta, joka antaa valaisimelle lisäilmettä.

Monipuolisia ja ajattomia nukkumis- ja säilytysratkaisuja

Mallistomme laajenee lokakuussa uusilla säilytystuoteperheillä. Avonaisia ja umpinaisia säilytysratkaisuja yhdistelevä ajaton HAUGA-sarja on tyyliltään perinteinen ja sarjaan kuuluu lipastoja, kaappeja, vaatekaappeja, verhoiltuja sängynrunkoja, senkki ja tv-taso. HAUGA-sarja mahdollistaa sekä pienten että suurien kokonaisuuksien rakentamisen ja niiden sivuja ja takaosaa kiertää korotettu reunus, joka tarjoaa lisää säilytystilaa.

Lastenhuoneen uuden SMÅSTAD-tuotesarjan kalusteet kasvavat lapsen mukana vauvasta teini-ikäiseen, sillä etusarjoja voi vaihtaa ja yhdistellä toisiinsa tarpeen mukaan. Sarjaa voi päivittää myös erilaisilla vetimillä ja koukuilla.

Perinteisiä kattauksia, rouheaa rottinkia ja uutta nipapalmua

Karkaistusta lasista valmistetun BACKIG-sarjan uusin jäsen on käytännöllinen muki, jonka valmistamiseen käytettävä lasi on muiden tuotteiden sulatettua ylijäämälasia. Kirjaillut, maalaistunnelmaa henkivät UPPLAGA-sarjan uusimmat osat ovat muki, tarjoiluvati ja leipälautanen. KRINGÅ-maljakoihin mahtuu kukka tai pieni oksa, mutta ne näyttävät kauniilta myös sellaisinaan.

Soikean KRISTINELUND-peilin rottinkinen lettimäinen kehys tuo sisustukseen lämpöä ja luonnollista ilmettä. Uusin lisäys luonnonkuiduista valmistettuihin tuotteisiimme ovat LUSTIGKURRE-korit, joiden valmistukseen käytetty mm. täysin uutta materiaalia, nipapalmua. Pitkä ja pehmeä kuitu on uusi tuttavuus, sillä IKEA on ensimmäinen yritys, joka tuo nipapalmusta valmistettuja tuotteita markkinoille maailmanlaajuisesti.

Lokakuun tekstiiliuutuuksiin kuuluvat muuan muassa koristelaskoksilla tikattu TRUBBTÅG-pussilakana, joka on valmistettu puuvilla-lyoselliperkaalista. ÅLANDSROT-koristetyynyn kuvio on peräisin varsinaisesta tekstiilien aarreaitasta eli Musée de l’Impression sur Étoffes -tekstiilimuseosta. Punaisia tulppaaneja tummansinisellä taustalla esittävän ÅLANDSROT-koristetyynyn jakardikuvio on vuodelta 1889. Samaa tulppaanikuviota nähdään myös sarjan matossa ja lakanoissa. ILLTALANDE-tyynynpäälliset kirjotaan käsin osana Jordan River Foundation -kansalaisjärjestön yhteistyötä. Jokainen tyynynpäällinen on ainutlaatuinen.

DEKORERA-erikoismallisto tarjoaa inspiraatiota entisaikojen mestareilta

Sisustustarvikkeita ja tekstiilejä sisältävä DEKORERA-erikoismallisto syntyi 1600-luvun taidemaalareiden teosten innoittamana. Tuotteissa yhdistyvät taiteilijoiden tyyli ja heidän käyttämänsä vahvat, tummat värit sekä perinteinen skandinaavinen käsityöosaaminen.

Erikoismallisto sisältää metallisia kynttilänjalkoja, tyynynpäällisiä, maton, huopia, astioita, kannellisia laatikoita, pyyheliinan, pelikortit ja palapelin. Tekstiilien materiaaleina on käytetty puuvillaa, samettia ja villaa.

Mallistot tulevat myyntiin IKEA-tavarataloihin ja verkkokauppaan lokakuun alussa.

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ikea kodin sisustus kodinsisustus sisustaminen sisustus sisustusideat