MAINOS

Syksyn upeimmat, kotimaiset uutuussohvat Askosta

Sisustus

Askon uutuussohvat ihastuttavat ja sopivat monenlaisiin koteihin. Sohvatrendeissä näkyvät nyt muhkeammat muodot, mutta silti siro yleisilme. Askon oman tehtaan sohviin voi valita mieleisensä verhoilun satoja kankaita kattavasta valikoimasta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Askon tehtaalla valmistetaan sohvia yli sadan vuoden kokemuksella, mutta suunnittelussa ollaan vahvasti kiinni ajassa. Sohvat valmistetaan yhä lähes kokonaan käsityönä. Yhden sohvan valmistuksesta vastaa noin 20 ammattilaista. Päivittäin tehtaalta lähtee kalusteita noin 150 suomalaiseen kotiin, ja verhoilukankaita kuluu päivässä kilometrin verran. Jokainen sohva valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikkiin Askon oman tehtaan sohviin voi valita kankaan sadoista eri vaihtoehdoista.

– Haluamme, että asiakas saa meiltä juuri omaan kotiinsa sopivan sohvan. Verhoilukankaan valinta on sohvan muotoilun lisäksi tärkein tekijä sohvan ilmeen kannalta. Mallistossamme on noin 30 erilaista kangasta, ja kaikki värit huomioiden erilaisia vaihtoehtoja on jo 150. Jos näistä ei löydy omaan sisustukseen täydellisesti sopivaa vaihtoehtoa, tilausmallistosta löytyy vielä runsas valikoima yhteistyökumppaneidemme kankaita, kertoo Asko-sohvista vastaava tuotepäällikkö Liia Kivinen.

Syksyn sohvatrendeissä näkyy sirous, yhdisteltävät moduulit ja pyöreämmät muodot

Monipuoliset DONNA- ja MINNI-sohvasarjat, tilava MILA-divaanisohva, siro KATA-kulmasohva ja ylellinen MAISA-vuodesohva täydentävät Askon oman tehtaan sohvamallistoa. Uutuussohvien muotokieli on ilmava, mutta trendikästä muhkeutta löytyy lisäksi MAISA- ja MINNI-sohvista. Kaikkien uutuussohvien ilme on muokattavissa persoonallisella väri- ja kangasvalinnalla.

– Muotoilultaan skandinaavista minimalismia edustavan KATA-kulmasohvan verhoilukankaaksi voi valita vaikkapa seeprakuvioisen kankaan, jolloin sen olemus muuttuu boheemin kodin katseenvangitsijaksi. Lauritzonin sininen samettikangas tekee puolestaan MINNI-sohvasta erittäin trendikkään ja puhuttelevan, vinkkaa Kivinen.

MINNI-sohvan moduuleista voi koota haluamansa kokonaisuuden kompaktista kolmen istuttavasta sohvasta tilavaan divaanisohvaan tai jopa U-kulmasohvaan asti. Lisäksi valittavissa on myös erilaisia käsinoja- ja jalkavaihtoehtoja. DONNA-sohvasarja nojaa neljään erilaiseen divaaniosaan, joita yhdistelemällä voi luoda muun muassa monenlaisia divaani- ja kulmasohvia. Osia voi käyttää myös sellaisenaan.

Asko Bonnell® -patjoista tuttua Asko Bonnell -älyvaahtoa® hyödynnetään myös uutuussohvissa

Muhkea MAISA-vuodesohva on kätevä avata ja sulkea, sillä istuin- ja selkätyynyt rullautuvat vuodemekanismin mukana. Erillistä tyynypinoa ei siten tarvitse kasata sohvan viereen. Sohvassa on verhoilukankaalla viimeistelty älyvaahtopatja, joka takaa levolliset unet.

– Hyvän unen lisäksi älyvaahto tarjoaa lukuisia muita hyötyjä. Sitä käytetään MAISA-vuodesohvan lisäksi myös MILA-divaanisohvassa. Sohvan istuinosa on muotoiltu kevyen kumpuilevaksi ja sen pinnassa on kimmoisaa älyvaahtoa, minkä ansiosta pehmuste palautuu aina takaisin muotoonsa. Sohvan verhoilu on kiinteä, joten istuintyynyt pysyvät paikallaan loikoillessa tai lasten temmeltäessä, kertoo Kivinen.

Askon sohva on pitkäikäinen kumppani. Kaikissa Askon oman tehtaan valmistamissa sohvissa on 20 vuoden runkotakuu ja moniin tuotteisiin saa lisäksi tyynyt 10 vuoden painumattomuustakuulla. Lähes kaikki kankaat voidaan käsitellä vettä ja likaa hylkivällä verhoilusuojauksella, mikä tekee kalusteesta helposti puhdistettavan. Lisäksi osassa sohvista istuintyynyjen ja selkätyynyjen päälliset voi irrottaa tarvittaessa pesua varten.

Indoor Group Oy / Asko-ketju, asko.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Asko divaanisohva kulmasohva olohuo olohuone olohuoneen sisustus sohva sohvaryhmä