Takka on kestävä sisustuselementti, joka luo kodikasta tunnelmaa

Lämmitys

NunnaUunin monipuolinen tulisijamallisto saa tänä syksynä uutta ilmettä erilaisilla pinnoitusratkaisuilla. Vuolukivitakan ulkonäköä voi halutessaan muokata mieleisekseen esimerkiksi mattapintaisilla keraamisilla laatoilla tai kookkailla koristelasilaatoilla. Puhdas palaminen ja pehmeän mieto pitkäkestoinen lämpö ovat NunnaUunin valtteja. Elävä tuli luo kodikasta tunnelmaa, josta voit nauttia turvallisesti.

Jaa sosiaalisessa mediassa

NunnaUunin vuolukivitulisijojen ulkoasua voidaan muokata asiakkaan toiveiden ja tyylin mukaisesti. Ajattoman ja luonnonmukaisen harmaan vuolukivipinnan rinnalle on tullut viime vuosina vaihtoehtoisia pintamateriaaleja. Takan voi esimerkiksi pinnoittaa mustalla tai valkoisella taidelasilla. Habitaressa on nähtävissä NunnaUuni-takkoja uusilla sisustuksellisilla pintavaihtoehdoilla: suurilla valkoisilla koristelasilevyillä tai mustilla lasilaatoilla sekä mattapintaisilla keraamisilla laatoilla.

NunnaUuni on tyylikäs lämmönlähde, ja mallistosta löytyy sopiva takka moneen sisustusratkaisuun. Kompaktin kokoinen täysvuolukivitakka on helppo sijoittaa tilaan kuin tilaan, mökille tai olohuoneeseen niin remontti- kuin uudiskohteisiinkin. Nykyaikaisissa kodeissa varaava takka toimii usein tunnelman tuojana ja energialaskua pienentävänä lisälämmönlähteenä. NunnaUuni on myös luotettava varalämmönlähde vaikkapa sähkökatkojen varalle.

Mammutti-vuolukivi palvelee tulisijan sisällä

Tulisija kannattaa valita huolella, sillä se kaunistaa kotia jopa kymmenien vuosien ajan. Erityisesti tulisijan sydämen, tulipesän, materiaaliin tulee kiinnittää huomiota. Iso ja näyttävä, puhtaasti palava tuli nostaa tulipesän lämpötilan hyvin korkeaksi, ja sen vuoksi tulipesän on kestettävä kovaa kuumuutta. NunnaUunin oma vuolukivilaji, Mammutti-vuolukivi, on tutkitusti ainutlaatuista tulisijamateriaalia, joka soveltuu erinomaisesti myös tulipesään.

Varaavat NunnaUuni-takat ja -uunit valmistetaan kokonaan kuumankestävästä ja erityisen hyvin lämpöä johtavasta Mammutti-vuolukivilajista. Ehyt ja yhtenäinen luonnonkivi siirtää lämmön nopeasti tulipesästä takan varaaviin sisärakenteisiin, toisin kuin valetut ja huokoiset keraamiset massat, tiilet tai betonirakenteet.

NunnaUuni on kestävä valinta myös ympäristön kannalta. Kultainen Tuli -palomenetelmä tuottaa erittäin korkean kuumuuden, jossa puut kaasuuntuvat tasaisesti ja palavat hyvin. Sen ansiosta puunpolton päästöt ovat pudonneet minimiin. NunnaUuni-tulisijat alittavat jo nyt vuoden 2022 EcoDesign-päästörajat.

Olet lämpimästi tervetullut vierailemaan NunnaUunin messuosastolla 7p49 Habitaressa 7.–11.9.2016!

NunnaUunin messuosasto 7p49:

  • UUTUUS! Joya, laattapintainen
  • UUTUUS! Joya, valkoinen täyslasitettu
  • Latus Tunnel -takka
  • Saga 1 -takka
  • Hestia Angolo Solo G, takkaleivinuuni, mustat lasilaatat ja stylo-reunukset
  • Genius -injektoritakka, värit valkoinen ja Blueberry
  • DEKO Due C 1
  • DEKO Due C 2
  • DEKO Uno S 3

Lisätietoja:

NunnaUuni Oy

www.nunnauuni.fi

Nunnanlahden Uuni -yhtymä on vakavarainen perheyritys. Tulisijojen valmistuksesta, markkinointi- ja myyntitoiminnoista vastaa tytäryhtiö NunnaUuni Oy. Kaikkien varaavien NunnaUuni-tulisijojen tulipesät ja lämmönvarausrakenteet valmistetaan yrityksen oman esiintymän Mammutti-vuolukivilajista. Tämän vuolukivilajin erinomaiset ja ainutlaatuiset lämpöominaisuudet ja soveltuvuus erityisesti tulisijakäyttöön on näytetty toteen geologisin tutkimuksin.

Lähde: Deski.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.