MAINOS

Tapettimallisto lapsille Cathy Nordströmiltä

Sisustus

Photowall esittelee Daydreams-lastenmalliston, jonka on suunnitellut ruotsalainen kuvittaja ja muotoilija Cathy Nordström. Lasten ehtymättömän mielikuvituksen inspiroimana Cathy loi kahdeksan leikkisää tapettikuvaa – kaikista on saatavana kaksi värivaihtoehtoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Pilkullisia jäätelöpuikkoja, pulleita puita, mielikuvituksellisen muotoisia kiviä ja sinisiä jääkarhuja, jotka asuvat metsässä flamingojen ja jättikokoisten mansikoiden kanssa. Cathy Nordströmin tapettikuvat houkuttelevat leikkimään, keskustelemaan ja kuvittelemaan – näihin muotoilija keskittyi itse luomisprosessissaan.

– Haluan, että lasten mielikuvitus kasvaa, kun he näkevät kuvani. Tapetit on luotu nimenomaan lapsille, ja siksi tuntuu erityisen tärkeältä, että kuvat kutsuvat leikkimään ja tarinoimaan ja kannustavat kysymään uteliaita kysymyksiä, Cathy Nordström kertoo.

Cathy Nordström on työskennellyt graafisena muotoilijana, ja design ja muoto ovat aina olleet hänen elämässään läsnä. Cathyn leikkisä muotokieli kuvastaa hänen rakkauttaan luontoon ja sen pieniin kätkössä oleviin yksityiskohtiin. Hänen henkilökohtainen suosikkinsa mallistosta on Ice Cream.

– Ice Cream on kuva, joka tekee minut iloiseksi. Se on yksinkertainen, mutta silti leikkisä ja toimii kaikissa huoneissa. Se on yksinkertaisesti kaikille sopiva kuva-aihe.

Daydreams-mallistoa on saatavana yksinomaan Photowallilta, ja se sisältää kahdeksan kuvaa. Kaikista on saatavana kaksi värivaihtoehtoa. Tapetteja voi tilata omien mittojen mukaan 34 euron neliöhintaan.

Kaikki malliston kuvat on stailannut Linda Åhman ja valokuvannut Jonas Gustavsson.

Lisätietoja:

Photowall

www.photowall.fi

Photowall on nykyisin Pohjoismaiden johtava valokuvatapettiyritys, ja se tarjoaa laajan valikoiman mittojen mukaan toimitettavia seinäkoristeita: valokuvatapetteja, designtapetteja ja canvas-tauluja. Kaikki tuotteet valmistetaan Tukholman ulkopuolella Skarpnäckissä sijaitsevassa tehtaassa ja lähetetään sieltä kaikkialle maailmaan. Photowall rakastaa designia ja laatua ja etsii jatkuvasti uusia jännittäviä designyhteistyökumppaneita.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.