MAINOS

Tarket tuo vesitiivistä designia kylpyhuoneeseen

KylpyhuoneSisustus

Tarkett lanseeraa uuden märkätilamalliston, johon kuuluu vesitiiviitä lattian- ja seinänpäällysteitä. Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä tiloista ja sen designiin panostetaan yhä enemmän. Uusi mallisto mahdollistaa ajattoman klassisen tai modernin tyylin laajalla väri- ja kuviovalikoimallaan. Aquarelle ja iQ-malliston tuotteet ovat paitsi tyylikkäitä myös helppohoitoisia, kestäviä, hygieenisiä ja edullisia.

Jaa sosiaalisessa mediassa

↑ Aquarelle Oak Beige -vinyyli sopii erinomaisesti yhteen lämminsävyisen Aquarelle Soft Super White -seinänpäällysteen kanssa.

↑ Puukuvioinen kuosi luo rauhallisen ja luonnollisen ilmeen kodinhoitotilaan tai kylpyhuoneeseen. Kuvan lattia on nimeltään Aquarelle Oak Beige. Marrakech-tyylinen Aquarelle Carcassonne Concrete Blue. Lattiaa saa 3 tai 4 metrin levyisenä.

Luonnollista lämpöä puukuvioisella lattialla

Aidon puulattian luonnollista lämpöä kylpyhuoneeseen saa puukuvioisella Aquarelle Oak Beige -vinyylillä, joka on sekä kestävä että vesitiivis. Tyyliin sopii erinomaisesti lämminsävyinen vaalea seinänpäällyste Aquarelle Soft Super White. Lämpöä huokuva sisustus viimeistellään luonnonmateriaalista valmistetuilla esineillä ja huonekaluilla.

↑ Aquarelle Rustic Velvet muistuttaa kalkittua seinäpintaa. iQ Surface -vinyyli antaa kokonaisuuteen kaunista kontrastia.

↑ Aquarelle Rustic Velvet -seinänpäällystettä saa kolmessa pehmeässä sävyssä: Blush, Dusty Green ja Linen. iQ Surfacen kuvioitu pinta muistuttaa ylellistä Terrazoa. 

Leikkisät kuosit kohtaavat pehmeät värit

iQ Surface -mallisto on tunnettu kestävyydestään ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen joko lattian tai seinän päällysteeksi. iQ Surface  vinyyleissä on modernit mutta leikkisät kuosit. Voimakkaamman kuvion kanssa sopii yhteen Aquarelle Rustic Velvet Blush -seinänpäällyste, joka muistuttaa ulkonäöltään kalkittua pintaa.

↑ Marmori on aina muodissa! Marmorikuosisia seinän- ja lattianpäällysteitä löytyy eri väreissä: mustana, valkoisena, beigenä ja vihreänä. Kuvassa Royal Marble Light Beige -seinänpäällyste ja Aquastone Grege -lattia.

↑ Aquarelle Big Brick Grey -kuosi näyttää siltä kuin kylpyhuone olisi kaakeloitu. iQ Megalitin kuviossa näkyy isoja metallisia hiutaleita. Inspiraationa ovat
toimineet luonnon mineraalit.

Teollista ja rustiikkista ilmettä kivi- ja betonikuoseilla

Tarkettin märkätilamallistossa on monta erilaista kivi- ja betonijäljitelmää, jotka sopivat rouheamman tyylin ystäville. Kovaa teollista ilmettä voi pehmentää puisilla yksityiskohdilla ja pehmeillä väreillä. Monissa kuoseissa on kohokuviointi, joka luo aidontuntuisen pinnan.

↑ Mallistossa on uutuutena tehosteseinät. Aquarelle Magnolia Light Grey -seinänpäällyste tuo kylpyhuoneeseen persoonallisen ilmeen.

↑ Aquarelle Nostalgia Dusty Green -seinänpäällyste sopii hyvin yhteen harmaan Aquarelle Raw Concrete Dark Grey -lattian kanssa. Aquarelle Nostalgia Dusty Green -seinänpäällysteen vaihtelevat värisävyt luovat vanhan käsinpainetun kuosin tunnun.

Päivitetty vuosisadan vaihde

Harvat sisustustyylit ovat yhtä ajattomia kuin vuosisadan vaihde. Romanttiset kuviot seinällä sopivat kauniisti yhteen nykyaikaisemman kivijäljitelmälattian kanssa, luoden näin upeaa kontrastia. Ajanmukaiset pesualtaat ja hanat viimeistelevät tyylin. Aquarelle-mallistoon on lisätty näyttävänä uutuutena tehosteseiniä, joita voi käyttää joko yhdellä seinällä tai kauttaaltaan koko huoneessa.

Tarkett Oy, tarkett.fi

Tarkett on valmistanut lattioita Ruotsissa vuodesta 1886 lähtien ja tarjoaa nykyään lattian- ja seinänpäällysteitä koteihin sekä kokonaisratkaisuja julkisiin tiloihin. 33 tuotantolaitoksella ja 12 500 työntekijällä Tarkett on yksi maailman suurimmista lattianvalmistajista. Valikoimaamme kuuluu mm. puu-, muovi-, laminaatti-. linoleumi- ja tekstiililattioita. Työskentelemme aktiivisesti kestävän kehityksen ja kiertotalouden parissa. Vuodesta 2011 lähtien olemme ottaneet käyttöön Cradle to Cradle (R) -periaatteen, jolla valmistamme lattiaratkaisuja, jotka tukevat terveellistä sisäilmaa sekä planeettaamme.

Lähde: PerPr

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lattiamateriaali lattiamateriaalit märkätilamallisto seinämateriaali seinämateriaalit seinänpäällyste seinänpäällysteet Tarkett