MAINOS

Tarkettin puulattiat – ruutukuvioita ja vintagea

Sisustus

Tarkettin uudet puulattiat tuovat kotiin ajatonta tyylikyyttä ja lämpöä. Mallistossa on lattioita aina klassisesta ruutukuviosta vintage-lankkuihin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tarkettin puulattiat ovat käytännöllinen mutta samalla tyylikäs valinta moderniin kotiin. Uudessa mallistossa on muun muassa antiikkiharjattuja  ja vintage-henkisiä lankkuparketteja sekä uusi versio niin sanotusta hollantilaisesta ruutukuviosta.

Uudet hollantilaiskuviot

Noble-lattia on saanut inspiraationsa klassisesta mosaiikkiparketista, joka oli suosittu lattiamalli 1600-luvun porvari- ja aateliskodeissa. Kuviota kutsutaan hollantilaiseksi ruuduksi. Noblea on saatavana vaaleana (Noble Tammi Scandinavia) ja tummanruskeana (Noble Tammi Wasa) tammilattiana.

Ruutukuvio muodostuu lattiaan poikittaisten sauvojen vuorottaisesta vaihtelusta. Mitat: paksuus 14 mm, leveys 192 mm, pituus 2 028 mm. Alk. 75 € / m².

Tarkett_Noble_Oak_Scandinavia

Noble Tammi Scandinavia on harjattu vaalea ruutukuvioinen puulattia.

Kuin sään patinoima puupenkki

Prestige-lattia on antiikkiharjattu lankkuparketti. Erikoiskäsitelty pinta näyttää auringon, tuulen ja hiekan kuluttamalta puulta. Prestige Tammi White Sand tuo mieleen rantaan huuhtoutuneen ajopuun pinnan, ja Prestige Saarni Seashellin kauniisti kulunut pinta jäljittelee simpukankuoren luonnollisia sävyeroja.

Kuvio muodostuu 1-sauvaisesta saarnesta. Mitat: paksuus 14 mm, leveys 162 mm, pituus 2 200 mm. Alk. 80 € / m².

Tarkett_Prestige_Ash_Seashell

Prestige Saarni Seashellin pinnasta tulee mieleen simpukankuoren sävyvaihtelut.

Trakett_Prestige_Oak_White_Sand

Prestige Tammi White Sandin harjatut lankut näyttävät siltä kuin ne olisi unohdettu tuuleen ja tuiskuun.

 

Vintage-henkinen lankkuparketti

Vintagen patinoitunut ja teollinen ilme on saatu aikaan viimeistelemällä pinta sahanjäljillä ja painaumilla. Patinoituneeseen ulkonäköön yhdistyvät lattian moderni toimivuus ja kestävyys. Vintagestakin on kaksi vaihtoehtoa: Vintage Tammi Uppsala ja Vintage Tammi Copenhagen.

Kuvio muodostuu 1-sauvaisesta tammesta. Mitat: paksuus 14 mm, leveys 162 mm, pituus 2000 mm. Alk. 80 € / m².

Tarkett_Vintage_Oak_Lime_Stone

Vintage Tammi Uppsalan rustiikkinen ilme korostuu sahajälkien ja kovavahaöljyllä tehdyn harjauksen ansiosta.

Tarkett_Vintage_Oak_Copenhagen

Vintage Tammi Copenhagenin ilme saavutetaan pienillä sahajäljillä ja kovavahaöljyllä tehdyllä harjauksella.

Tarkettin puulattiat käsitellään Proteco-kovavahaöljyllä, jonka avulla pinnasta tulee silkinhohtoinen. Öljy koostuu mm. auringonkukka-, pellava- ja soijaöljyistä, jotka imeytyvät syvälle puuhun ja vahvistavat sitä ikääntymistä vastaan.

Tarkettin lattiamallisto tulee myyntiin alkuvuodesta 2016.

Tarkett on valmistanut lattioita Pohjoismaissa vuodesta 1886 ja tarjoaa nykyään lattian- ja seinänpäällysteitä koteihin sekä kokonaisratkaisuja julkisiin tiloihin. Tarkettilla on laaja valikoima puu-, muovi-, laminaatti-, linoleumi- ja tekstiililattioita, märkätilojen lattian- ja seinäpäällysteitä sekä sisätilojen urheilulattioita.

Lisätietoja: www.tarkett.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.