Täydellinen mattamusta keittiön allaskokonaisuus

Keittiö

Mustien keittiön altaiden kysyntä on kasvanut huomattavasti viimeisten vuosien aikana ja niiden myynti on koko ajan saavuttanut rst-altaiden suosiota.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Blanco-altaisiin on uutuutena saatavissa puhtaan mattamustat allastarvikkeet: roskasihti, ylivuoto ja pohjaventtiilin kaukosäätö sekä pesuaineannostelija. Tarvikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja pinnoitettu elintarvikekäyttöön soveltuvalla, naarmuuntumattomalla ja kestävällä mattamustalla pinnoitteella.

Musta on ollut suosittu väri niin keittiön kalusteissa kuin somisteissa jo kauan. Mattamustat allastarvikkeet yhdistettyinä mattamustaan altaaseen muodostavat tyylikkään kokonaisuuden, joka takaa keittiön materiaalien ja värien täydellisen yhteensopivuuden. Haluttaessa kokonaisuutta voi täydentää yhteensopivalla mattamustalla hanalla. Mattamustan kokonaisuuden lisäksi mustat allastarvikkeet tuovat myös kaunista kontrastia käytettäessä vaaleiden allas- ja tasopintojen kanssa.

Mattamusta allaskokonaisuus on klassisen hillitty. Elävyyttä kokonaisuuteen saadaan yhdistelemällä erilaisia värejä ja materiaaleja esimerkiksi tasoissa ja hanoissa. Kontrastia kokonaisuuteen voi luoda omaan sisustukseen ja makuun sopivalla värillisellä hanalla. Musta allaskokonaisuus sulautuu huomaamattomaksi osaksi keittiön kalusteita tai nostaa kontrastien avulla värit ja materiaalit kauniisti esiin.

Mattamustat allastarvikkeet soveltuvat Blanco-altaisiin, joissa on käytössä InFino-pohjaventtiilistö ja C-ylivuoto. Tutustu mattamustaan roskasihti-ylivuoto vaihtosettiin, kaukosäätönuppiin sekä pesuaineannostelijaan.

Lapetek, www.lapetek.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

allas Blanco keittiön allas keittiönallas Lapetek


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: