Täydellinen pyyhe – spasetit naisille ja miehille valloittavat

KylpyhuoneSisustus

Kotimaisen kodinspa-tuotemerkki LuinSpan yksi kantavista ajatuksista on alusta saakka ollut tuoda kuluttajien saataville pyyhkeiden uusi aikakausi. Pyyhettä käytetään joka päivä, miksi siinä ei siis tulisi viihtyä? LuinSpan täydelliset spasetit naisille ja miehille ovat erinomainen esimerkki siitä, miten perinteiseen pyyhkeeseen verrattuna jokainen voi nauttia pyyhkeen ominaisuuksista ja saada rentouttavan spa-tunnelman kotiin joka päivä. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Täydellinen spasetti naiselle – lahjaidea vailla vertaa

Naisten täydellinen spasetti sisältää spamekon, hiuspyyhkeen sekä kylpytossut. Kaikki tuotteet ovat tehty LuinSpan Signature -materiaalista, joka on erittäin pehmeää, imukykyistä ja korkealaatuista 100% puuvillakangasta. Tuotteet ovat suunniteltu Suomessa ja niiden design on skandinaavisen harmoninen sekä yksinkertainen ripauksella metallihohtoa tuomaan luksusta arkeen.

Spamekko on moderni versio kietaisupyyhkeestä. Spamekkoon on tuotu olkaimet, jolla varmistetaan pyyhkeen pysyminen päällä eikä sitä tarvitse kiristää suhteettoman tiukalle ympärille. Mukavuuden tuo myös takana oleva joustava kuminauha sekä kiinnityksessä käytetään LuinSpalle ominaisia hyödyllisyysmallisuojan saaneita piiloneppareita, jotka kestävät aikaa eivätkä tunnu ihoa vasten epämiellyttäviltä, kuten tarranauha. Spamekkoa on saatavissa kolmessa koossa asiakkaiden toiveesta.

Hiuspyyhe on LuinSpan ehdoton bestseller ja tuote, josta koko yrityksen tarina lähti liikenteeseen. Muhkea, tyylikäs ja imukykyinen hiuspyyhe on kätevä jokaisen pitkähiuksisen naisen must have, joka pysyy päässä ainutlaatuisen muotoilunsa ja nepparikiinnityksen avulla.

Comfy Kylpytossut kruunaavat kokonaisuuden päästä varpaisiin. Tyylikkäät tossut ovat, mikä tärkeintä, konepestävät.

Täydellinen spasetti miehelle – kotona viihtymisen kunniaksi

Miesten täydellinen spasetti on tehty samasta LuinSpa Signature –materiaalista ja sisältää lannepyyhkeen sekä kylpytossut. Lannepyyhe on ideaalin kokoinen miehelle kuin miehelle; takana on kuminauha tuomassa kokoon joustoa ja kiinnitys tapahtuu neppareilla.

Konepestävät Comfy kylpytossut jälleen toimivat pisteenä i:n päällä viimeistelemässä spatunnelman.

luin-spa-collection

Lisätietoja:

LuinSpa

www.luinspa.fi

LuinSpa on uusi suomalainen inspiroiva ja hemmotteleva laatumerkki, joka keskittyy tuomaan spa-tunnelmaa jokaiseen kotiin. LuinSpa tarjoaa tyylikkäitä, laadukkaita ja innovatiivisia kylpyhuonetekstiilejä sekä sisustustuotteita naisille, miehille ja lapsille – jokaiselle ja jokaiseen kotiin.

Lähde: ePressi.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

aamutakki kylpytakki pyyhe pyyhkeet


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: