MAINOS

TEMPUR lanseeraa uuden TEMPUR Hybrid -malliston

Sisustus

– Olemme suunnitelleet patjan täysin uudelleen, jotta voisimme täyttää uusien kuluttajaryhmien toiveet, kertoo David Montgomery, Tempur Sealyn kansainvälisten toimintojen johtaja.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Laaja tutkimus osoitti, että suurin osa kuluttajista haluaa patjaansa Tempurin tarjoamat hyödyt, mutta tottumuksesta he haluavat myös joustinpatjojen tarjoaman kimmoisuuden tunteen. Tiedämme myös, että kuluttajat ovat kiinnostuneita uusista innovaatioista ja teknologioista, jonka vuoksi Hybrid-mallisto vetoaa juuri näihin ihmisiin, sillä nyt he saavat käyttöönsä parhaat puolet sekä Tempurista että joustimista. Uusi tuotekategoria tarkoittaa uudenlaista tuotetta ja olemmekin keksineet sängyn ja patjan uudelleen. Näin kävi edellisen kerran, kun Tempur tuotiin markkinoille – nyt teimme sen jälleen kerran.

Uniteknologian edelläkävijät

Tempurin intohimo tuotekehitykseen käynnistyi jo yli 30 vuotta sitten, kun ryhmä NASAn tiedemiehiä kehitti painetta vähentävän materiaalin rakettien istuimiin. Uusi pehmuste antoi sekä tukea että vähensi painetta, joka erityisesti nousun aikana helpotti pintaverenkiertoa, kun G-voimat painoivat astronautin kiinni penkkiin. Kun tutkijat ymmärsivät, että Tempur-materiaali voisi vallankumouksellisesti muuttaa ihmisten nukkumista kautta maailman, he kehittivät siitä nukkumisergonomiaa ja mukavuutta parantavia nimikkotuotteita, tyynyjä ja patjoja. Tempurin intohimo tuotekehitykseen on säilynyt tähän päivään saakka ja brändi lanseeraakin säännöllisesti uusinta uniteknologiaa edustavia tuotteita.

TEMPUR Hybrid -uniteknologia

Hybrid-malliston tuotekehityksen lähtökohtana oli ajatella perinteinen patjamuotoilu täysin uusiksi ja tuoda markkinoille kuluttajien mieltymyksiä vastaava patjamallisto. Mallistossa on neljä ainutlaatuista uniteknologiaa:

  • Kehittynyt Tempur-materiaali

Vähentää painetta ja mukautuu kehon muotoihin. Tempur-materiaali tarjoaa yksilöllistä mukavuutta ja minimoi kääntyilyn ja heräilyn tarpeen. Kun kumppani liikkuu vuoteella, materiaali vaimentaa ja estää liike-energian siirtymisen.

  • Precision™ Micro Coils -jousisto

Valmistettu viimeisintä tekniikkaa edustavasta ruostumattomasta teräksestä, jossa jokainen jousi on yksilöllisesti koteloitu. Jouset toimivat täydellisessä harmoniassa Tempur-materiaalin kanssa.

  • Quick Refresh™-päällinen

Helposti vetoketjulla avattava ja suljettava päällinen voidaan pestä 60°C -asteessa. Vetoketjun helppo avaaminen ja sijoittaminen patjan sivulle on keskeinen osa uutta designia.

  • Cool to Touch™

Kosteutta imevä kangas auttaa pysymään kuivana ja tarjoaa viileää mukavuutta. Lisäksi LUX-mallistossa on Cool to Touch -teknologia, joka viilentää ja tasaa lämpöä.

Laaja kuluttajatutkimus tuotesuunnittelun ytimessä

– Kuluttajien palaute vaikutti Tempur Hybrid-malliston suunnitteluun eniten, kertoo Lise Ipsen, Tempur Sealyn tuotekehitysjohtaja Tanskasta.

– Kyseessä on konsepti, jossa yhdistetään unta parantava Tempur-materiaali tutun kimmoisaan joustimen tuntuun. Unitutkijamme ja insinöörimme toteuttivat tuotekehitystä varten kattavan kuluttajatutkimuksen luodakseen Hybrid-tuotevalikoiman uudet ja edistykselliset elementit. Markkinatutkimus osoitti, että laajin kuluttajaryhmä arvosti eniten yhdistelmää, joka koostuu Tempur-materiaalista sekä joustavasta ja perinteistä mukavuutta tuovasta Micro Coil -jousistosta. Eri yhdistelmien kuluttajatestaus vei valtavasti aikaa, mutta lopputuloksena on markkinoiden ensimmäinen Tempur-materiaalia ja joustimia yhdistävä patjarakenne, joka edustaa edistyksellisintä ja kattavasti testattua uniteknologiaa.

Lanseerauksessa mukana uusi TEMPUR Box Spring -joustinrunko

Hybrid-patjamallistolle kehitettiin myös tyylikäs Tempur Box Spring -sänkyrunko, joka täydentää Hybrid-malliston estetiikkaa. Tempur Box Spring -joustinrungon verhoilun värivaihtoehtoja on yhteensä 12. Vaihtoehdoista löytyy sekä kangas- että sisustusnahkavaihtoehtoja (nahkakangas on helppohoitoista pu-nahkaa). Mallistossa on kolme erilaista päätyä ja rungon saa myös sähkösäätöisenä.

Tempur Hybrid -patja ja Box Spring -joustinrunko on esillä mm. Vepsäläisen, Iskun, Metropolikalusteen ja Tempur Sleep Center -myymälöissä. Tempur Hybrid -mallisto koostuu kolmesta patjasta:

  • Hybrid Supreme –patja 80×200 cm alkaen 1559 €. Patja sisältää Tempur-materiaalia, Precision™ Micro Coils-jousiston ja irrotettavan päällisen, jonka voi konepestä 60°C-asteessa.
  • Hybrid Elite –patja 90×200 cm alkaen 1975 € yhdistää vielä enemmän mukautuvaa Tempur-materiaalia ja QuickRefresh™-päällisen.
  • Hybrid Luxe –patja 80×200 cm alkaen 2295 € on Hybrid-malliston sisältää kaksikerroksisen Precision™ Micro Coils-jousiston sekä Cool to Touch™-ominaisuuden.
  • Boxspring-sänkyrunko sisältää joko STATIC-tasapohjan tai ADJUSTABLE-moottoroidun säätöpohjan sekä päädyn 12 eri värissä.

TEMPUR tunnetaan tutkitusti hyvinvointia edistävistä, kehon lämmön tunnistavasta materiaalista valmistetuista patjoista ja tyynyistä. TEMPUR-tuotteita myydään lähes 80 maassa. TEMPUR+Sealy Suomi Oy on osa TEMPUR+SEALY -konsernia (New Yorkin pörssissä: TPX), joka on maailman suurin alan valmistaja.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.