MAINOS

Terassin rakentaminen TEPE-terassiperustuskivillä

Piha

Terassin rakentaminen lähtee vakaista perustuksista. TEPE-perustuskivet ovat nopea ja helppo vaihtoehto perinteisille perustusmenetelmille.

Jaa sosiaalisessa mediassa

TEPE-terassiperustuskivien tuotesarja tarjoaa helpon ja nopean vaihtoehdon terassin perinteisille perustusmenetelmille. 

TEPE-terassiperustuskivi on helppo ja vaivaton asentaa. Pontti-rakenteen ansiosta kivet loksahtavat sujuvasti paikoilleen. Perustuksen rakentaminen on joutuisaa, koska betonivalun kuivumista ei tarvitse odotella. Parhaimmillaan terassin rakentaminen onnistuu päivässä, koska pääset jatkamaan rakentamista välittömästi kivien latomisen jälkeen. Jos haluat valaa kivet toisiinsa kiinni esimerkiksi nopeasti kuivuvalla juotosbetonilla, pääset silti jatkamaan työskentelyä välittömästi – tämän mahdollistaa kivien ainutlaatuinen pontti-rakenne. Pontti-rakenne mahdollistaa myös maapohjan mahdollisen täytön välittömästi perustuksien latomisen jälkeen. 

TEPE-pilarikivien ansiosta rakentaminen on helpompaa kuin koskaan ennen – yläosan muotoilu mahdollistaa kannakelankuille lähdön neljään suuntaan sekä lisäksi pystytolpan asentamisen yhdellä ainoalla TEPE-pilarikivellä. 

Teräsbetonista valmistetut TEPE-terassiperustuskivet soveltuvat hyvin käytettäväksi tasaisessa hiekka- ja sorapohjaisessa maastossa sekä hankalammissakin kohteissa, kuten rinteessä, kivikkoisella tai kallioisella maapohjalla. TEPE-korokekivien avulla pystyt säätelemään perustuksien korkeutta maaston mukaisesti – tarvittaessa voit asentaa korokekiviä useampiakin päällekkäin. Yhdellä TEPE-korokekivellä nostat perustuksesi korkeutta 100 mm. 

Terassien lisäksi valmiiksi valetut perustuskivet soveltuvat käytettäviksi esimerkiksi huvimajojen, grillikatosten sekä pihavarastojen perustusratkaisuna. TEPE-tuoteperheeseen kuuluu TEPE-anturakivi, TEPE-korokekivi sekä TEPE-pilarikivi.

TEPE-terassiperustuskivet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Tuotesarja on patentoitu ja tuotteilla on Eurooppalainen mallisuoja 28 maassa.

 

Lue lisää: www.terassiperustus.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.