Tiedätkö, mistä löydät luotettavan remontoijan, sähköurakoitsijan tai lastenhoitajan?

Talo

Zeckit-palvelu tarjoaa ensimmäisenä Suomessa kaikista kotimaan yrityksistä tärkeimmät palvelun valintaan vaikuttavat taustatiedot ilmaiseksi. Palvelu auttaa kuluttajia ja yrityksiä löytämään tarkoitukseensa sopivan palveluntarjoajan. Siten Zeckit auttaa välttämään ikävät yllätykset, joita esimerkiksi remontin, siivouksen, kampaajan tai muun luottamusta edellyttävän palvelun käyttämisen yhteydessä voi ilmetä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tarinat kodin homeongelmista, jotka juontuvat esimerkiksi kylpyhuoneremontin yhteydessä tehdyistä puutteellisista kosteuseristyksistä, ovat tuttuja monelle. Puutteellisen ammattitaidon ja hätäisesti tehdyn työn seuraukset voivat olla kohtalokkaita, ja edulliseen hintaan saatu remontti maksaakin lopulta moninkertaisesti. Palvelun idea lähtikin niin kuluttajien kuin yritysten tarpeesta tarkistaa palveluntarjoajien luotettavuus ja kuulla muiden kokemuksia päätöksenteon helpottamiseksi.

– Zeckit toimii ikäänkuin tuoteselosteena palveluille. Seloste on itsestäänselvyys tuotteissa, ja ihmisille on tärkeää tietää, mitä tuote sisältää sekä missä ja miten se on tuotettu. Kodin avaimet luovutetaan kuitenkin helposti esimerkiksi siivousta tai remonttia varten kenelle tahansa tietämättä palveluntarjoajan taustoja, kertoo Suomen Tilaajavastuun varatoimitusjohtaja ja Zeckit-palvelun johtaja Mika Huhtamäki.

– Myös ammattilaiset kärsivät kun eivät voi todentaa sitä, miten hyvin he asiat hoitavat. Yrittäjälle Zeckit tarjoaakin mahdollisuuden kilpailla reiluin eväin ja luoda rehellisyydestä itselleen myyntivaltin.

Zeckit tarkistaa kaikki tärkeimmät päätöksentekoon vaikuttavat yritystiedot, kuten työnantaja-, ALV- ja ennakkoperintärekisterin, ammattipätevyydet sekä häiriömerkinnät. Näiden tietojen perusteella Zeckit tekee yhteenvedon ja tulkinnan yrityksestä. Käyttäjät voivat myös arvioida yrityksen kokemuksensa perusteella ja auttaa osaltaan muita ostopäätöksen tekemisessä. Zeckitin yhteistyökumppaneita ovat muun muassa 0100100.fi, Duunitori ja Suomela.fi.

– Eniro Finlandin kannalta Zeckit-palvelun hyödyntäminen on järkevää ja hyvin asiakaslähtöistä. Kuluttajille on pyritty tekemään asioista helppoja ja luotettavia. Yhteistyön avulla kuluttajan on helppo löytää yhdestä paikasta niin yritystä koskevat taloustiedot kuin heidän tärkeimmät yhteystietonsa,  sanoo Elisa Lindroos, Eniro Finlandin (0100100.fi) liiketoimintajohtaja.

Zeckitin taustalla toimii Suomen Tilaajavastuu Oy, jolla on yli 60 000 asiakasyritystä ja tiedot yli 500 000 henkilöstä yritysten työturvallisuusvelvotteiden hoitamiseksi. Tilaajavastuun yritystietoja haetaan yli yhdeksän miljoonaa kertaa vuodessa yritysten hankintojen taustaselvitykseksi.

Lisätietoja:

Suomen Tilaajavastuu Oy

zeckit.com

Zeckit on kuluttajille ja yrityksille suunnattu yritystietopalvelu, joka tarjoaa kaikista Suomen yrityksistä tärkeimmät palvelun valintaan vaikuttavat taustatiedot helposti luettavana ilmaisena selvityksenä. Zeckit perustettiin vuonna 2016, ja sen taustalta löytyy kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatioon ja sähköisiin yritysselvityksiin erikoistunut palveluntarjoaja Suomen Tilaajavastuu Oy. 

Lähde: News Cision

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

palvelu palveluntarjoaja putkimies remonttimies sähkömies Zeckit


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: