MAINOS

Tiileri pihagrillipaketit täydellisinä tarvikepaketteina

Piha

Tee-se-itse muurattavaksi tarkoitetut Tiileri pihagrillipaketit toimitetaan täydellisinä tarvikepaketteina. Myös muurauksen saa tarvittaessa saman katon alta.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Tiileri pihagrillipaketit toimitetaan täydellisinä tarvikepakettina. Toimitus sisältää tiilet valmiiksi sahattuna ja numeroituna, laastit, piipun, valuosat, grilliritilän sekä ja tärkeimpänä kerroksittain etenevät ohjeet. Toimitus ei sisällä pohjalaattaa.

Grillipaketit on tarkoitettu tee-se-itse muurattaviksi, mutta ne voi hankkia myös muurattuna. Grilleihin on saatavana erilaisia lisätoimintoja kuten maxi grillaustaso tai suojapelti, lisäksi savustuslaatikko kuuluu lisävarustevalikoimaan.

Värivalikoimassa on perinteinen punakirjava tiili tai uusi, moderni harmaa jäkälätiili.

Tiili ei ruostu, pala tai lahoa ja on 100% luonnontuote eli valitessasi tiiligrillin saat oikein käytettynä grillin vuosikymmeniksi!

Matti Maxi – uusi leveämpi grillaustaso

Matti on pihakeittiö kaikkeen ruoanvalmistukseen. Valmiit osat nopeuttavat asennusta ja selvien ohjeiden avulla voit muurata Matti pihakeittiön vaikka itse. Metallinen emaloitu savupiippu on helppo pystyttää.

Maxi-versiossa grillausala +300 mm.

Teppo pihakeittiö ja savustuslaatikolla

Näyttävä kokonaisuus kruunattuna tiilipiipulla tekee Teposta puutarhan kuninkaan. Tiilimassa lämmittää ruokaa ja antaa läsnäolijoille myös mukavaa tunnelmaa. Keittäminen ja paistaminen sekä grillaaminen on helppoa ja vaivatonta. Valmiiksi sahatut ja numeroidut tiilet sekä selkeät kerroskuvat helpottavat ja nopeuttavat muuraustyötä.

Otto pihakeittiö

Turvallinen tukevarunkoinen ja todella tehokas valurautainen rengasliekkipoltin kehikolla ja liekinvarmistimella. Liekinvarmistin katkaisee kaasun virtauksen jos liekki jostain syystä sammuu. Esisäädetty ilmanotto ja tarkka liekinsäätö.

tiileri.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

grilli muurata muurattava grilli muurattu grilli pihagrilli pihakeittiö Tiileri