Tiivi Connect Antenni -ikkunasta ratkaisu kuuluvuusongelmiin

Talo

Ikkuna- ja ovitoimittaja Inwido Finland tuo markkinoille ikkunaan integroidun antennin. Se parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloissa nostamalla signaalinvoimakkuuden jopa 100-kertaiseksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Uutuus mahdollistaa energiatehokkaat rakennukset, tiiviin kaupunkirakentamisen sekä kivitalojen ikkunaremontit ilman vaaraa puhelu- ja datayhteyksien menettämisestä. Samalla se vastaa myös tulevien nopeiden mobiilidatayhteyksien vaatimuksiin.

Karmiin sijoitettu passiiviantenni ei näy ulospäin, on täysin huoltovapaa ja kestää kiinteistön koko elinkaaren ajan. Se toimii nykyisillä ja tulevilla matkaviestinverkon taajuuksilla sekä kaikkien operaattoreiden liittymillä.

Tiivi Connect Antenni ainoa ikkunaratkaisu, joka perustuu StealthCase-teknologiaan. Se auttaa matkaviestinverkon signaalia pääsemään huoneistoon helpommin, jolloin sen voimakkuus sisätiloissa voi nousta 30-100-kertaiseksi. Lisäksi yhteys toimii laajalti huoneistossa ja tavoittaa ulkona eri suunnilla sijaitsevat tukiasemat.

Uutuus on avaus Tiivi Connect -älytuotteiden perheelle, johon liittyy pian muita asumismukavuutta, energiatehokkuutta ja turvallisuutta lisääviä varusteita kuten ovi- ja ikkunasensoreita sekä älykaihtimia.

Lisätietoja:

Inwido Finland Oy

www.inwido.fi

Inwido Finland on Suomen ikkunamarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, Pih- laPRO-, Tiivi-, Klas1- ja Lämpölux-tuotemerkeillä. Tuotantolaitokset sijaitsevat Keski-Pohjanmaalla Kannuk- sessa, Pirkanmaalla Ruovedellä, Pohjois-Pohjanmaalla Haapajärvellä sekä Kuusamossa. Suomessa Inwido työllistää runsaat 900 henkilöä. Inwido-konserni on Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja ja johtava ovien toimittaja. Suomen lisäksi Inwido toimii mm. Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Saksassa, Puolassa ja Brittein saarilla.

Kuva: Inwido

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

ikkuna ikkunalasi ikkunan karmi ikkunanpoka ikkunaremontti Inwido Tiivi Tiivi Connect


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: