MAINOS

Tikkurilan Kilpi sammaleenpoistaja siistii tiili- ja huopakatot

Talo

Kilpi Sammaleenpoistajaa ei tarvitse huuhdella pois, jollei kattoa haluta pintakäsitellä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kattopinnoille kerääntyneen sammaleen ja muun kasvuston sään­nöllinen poistaminen pidentää huomattavasti katon käyttöikää. Tikkurila Oyj on tuonut markkinoille biohajoavan Kilpi Sammaleenpoistajan, joka soveltuu sekä kuluttajien että ammattilaisten käyttöön. Tuote on kehitetty tiili- ja huopakattojen puhdistamiseen.

Kilpi Sammaleenpoistaja tulee laimentaa vedellä ennen käyttöä. Tuotetta ruiskutetaan katolle ja jätetään vaikuttamaan. Sitä ei tarvitse huuhdella pois käsittelyn jälkeen, ellei kattoa haluta pintakäsitellä.

Puhdistusaineen täytyy saada vaikuttaa 24 h ennen sadetta. Sammal ja muu kasvusto huuhtoutuvat säärasituksen vaikutuksesta vähitellen pois. Tuote ei vaurioita maalipintaa.

Kilpi Sammaleenpoistajaa on saatavana 5 litran kanisterissa, joka riittää 75–125 m2:n käsittelyyn laimennussuhteesta, alustasta ja kasvuston määrästä riippuen.

Kilpi_sammaleenpoistaja_5L_1

Lisätietoja:

Tikkurila Oyj

 

www.tikkurila.fi/sammaleenpoistaja

Tikkurila on johtava maalialan ammattilainen Pohjoismaissa ja Venäjällä. Olemme perinteikäs suomalainen yritys, joka toimii nykyään 16 maassa. Laadukkaiden tuotteiden ja kattavien palvelujen avulla varmistamme markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen. Kestävää kauneutta vuodesta 1862.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.