Tivoli Audio Model One Digital kaiutin – tyylikäs pöytäradiouutuus älykotiin

Sisustus

Tivoli Audio lanseeraa täysin uuden version klassikostaan Model Onesta. Model One Digitalissa on uusinta teknologiaa ja langatonta liitettävyyttä unohtamatta Tivoli Audion tunnusomaisia, laadukkaita ja viimeisteltyjä yksityiskohtia. Laitteen avulla suosikkiradiokanavan kuuntelun ohella voi nauttia myös suoratoistosisällöistä langattomasti. Uutuus on myynnissä valtuutetuilla Tivoli Audio -jälleenmyyjillä ympäri Suomen huhtikuusta alkaen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Uuden ajan pöytäradio Tivoli Audio Model One Digital yhdistää tyyliä, teknologiaa ja äänenlaatua. Laite antaa perinteiselle FM-radiolle aivan uutta nostetta tarjoamalla radion lisäksi myös langattomat Wi-Fi- ja Bluetooth®-ominaisuudet sekä Spotify Connect -yhteensopivuuden. Model One Digitalissa yhdistyvät pelkistetyt elementit ja alkuperäisen Model Onen käyttäjäystävälliset ominaisuudet teknologisella päivityksellä.

Laitteen selkeä digitaalinen navigointinäyttö yhdessä suurikokoisen alumiinisen monitoimivalintapyörän kanssa tekevät radiokanavalle virittäytymisestä tai oman suoratoistosoittolistan selaamisesta helppoa. Laitteen tyylin viimeistelee aidosta puuviilusta valmistettu kotelointi, jonka saa pähkinäpuun, valkoisen sekä mustan väreissä. Kaiuttimen etusäleikkö on verhoiltu tanskalaisen Gabriel®:in sisustuskankaalla, jonka akustiset ominaisuudet ovat ihanteellisia äänentoistolle.

– Tivoli Audio lanseerasi alkuperäisen Model One -radion vuonna 2000 tuodakseen markkinoille huippulaadukkaan ja kohtuuhintaisen AM/FM-radion. Julkaisemme 17 vuoden jälkeen tuotteen, joka pitää Tivoli Audion audioteknologian kärjessä seuraavat vuodet. Model One Digital kantaa mukanaan Tivolin perintöä korkeasta laadusta ja muotoilusta suoratoistosisällön ja kotien langattoman äänentoiston aikakautena, kertoo Model One Digitalin suunnitellut Tivoli Audion pääsuunnittelija Paul De Pasquale.

Yhdistä Model One Digitaliin ART-kaiuttimet ja luo oma langaton hifi- tai monihuonekokonaisuus

Tivoli Audio Model One Digitalissa on laadukas monokaiutin, mutta liittämällä siihen yhden tai useamman langattoman ART-tuotteen laitteen äänimaailman voi avartaa stereo-, hifi- tai jopa koko kodin kattavaksi monihuonejärjestelmäksi.

Model One Digitalia voidaan ohjata maksuttomalla Tivoli Audio Wireless App -mobiilisovelluksella kodin langattoman verkon yli, ja sen avulla voidaan määrittää langattoman äänentoiston asetuksia. Moniryhmäasetus mahdollistaa usean kappaleen samanaikaisen toiston eri kaiuttimista ART-sarjan tuotteilla. Laitteiden Party-painike yhdistää kaikki sarjan samaan verkkoon kytketyt tuotteet nopeasti ja helposti toisiinsa.

Tivoli Audion langattomaan ART-sarjaan kuuluvat pyöreä Orb- ja kuutionmuotoinen Cube-kaiutin sekä ConX-sovitin, jolla äänilähteen (esim. viritinvahvistin, levysoitin tai muu laite) tai aktiivikaiuttimen voi kytkeä osaksi langatonta järjestelmää.  Orb- ja Cube-kaiuttimet mukailevat Model One Digitalin muotokieltä, pintamateriaaleja ja värejä. 

Tuotetiedot:

Model One Digital

 • Liitettävyys: FM-viritin, Wi-Fi, Bluetooth, Spotify Connect, 3,5 mm AUX-sisääntulo
 • Koko: 11,5×22,2×14 cm, 1,55 kg
 • Värivaihtoehdot: pähkinäpuu, valkoinen, musta
 • Hinta: noin 349 euroa 

Orb-kaiutin

 • Liitettävyys: Wi-Fi, Bluetooth, Spotify Connect, 3,5 mm AUX-sisääntulo
 • Koko: 23×5 cm 1,6 kg
 • Värivaihtoehdot: pähkinäpuu, valkoinen, musta
 • Hinta: noin 219 euroa

Cube-kaiutin

 • Liitettävyys: Wi-Fi, Bluetooth, Spotify Connect, 3,5 mm AUX-sisääntulo
 • Koko: 11x11x11,7 cm, 1,4 kg
 • Värivaihtoehdot: pähkinäpuu, valkoinen, musta
 • Hinta: noin 239 euroa

ConX-sovitin

 • Liitettävyys: Wi-Fi, Bluetooth, Spotify Connect, 3,5 mm linjatasoinen tulo- ja lähtöliitäntä, optinen tuloliitäntä
 • Micro USB -liittimellä varustettu pistokejohto
 • Koko: 11,7×4,7×2,5 cm, 0,4 kg
 • Hinta, noin 89 euroa

Jälleenmyynti:

Valtuutetut Tivoli Audio -jälleenmyyjät ympäri Suomen

Lisätietoja:

Loud Group Oy

puh. 020 198 6200

www.loudgroup.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

bluetooth kaiutin kaiuttimet langaton musiikki musiikkisoitin radio Tivoli Audio


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: