Topi-Keittiöiden syksyn uutuusmallit esillä Habitaressa

KeittiöKylpyhuone

Topi-Keittiöt on mukana Habitare-messuille nousevassa 360 m² KODISSA, joka on syntynyt yhteistyössä Design from Finland ja Avainlippu –merkin saaneiden yritysten kanssa. Koko KODIN on suunnitellut sisustussuunnittelija ja toimittaja Piia Kalliomäki. KOTI sijaitsee osastolla 6h109.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Uutta muotoilua ja käytettävyyttä laatikostoihin

Osastolla on esillä uudet Tandembox-laatikot, jotka ovat upeaa pelkistettyä A-design -sarjaa. Topi tarjoaa ainoana mallistossaan laatikoihin kaksi värivaihtoehtoa: valkoinen ja Orion-harmaa. Laatikoiden kantikkaat reelingit ovat käytännölliset ja linjakkaat. Laatikon sivun ja reelingin väliin on mahdollisuus asentaa lasinen tai metallinen lisälaita. Uudet laatikot on saatavissa tyylikkäissä väreissä valkoinen ja Orion-harmaa. Myös laatikostoissa, komeroissa sekä alakaapeissa käytettävät sisälaatikot edustavat tätä uutta muotoilua ja väritystä.

Uutta tyylikkyyttä säilytykseen uusilla, kätevillä A-design-laatikoiden sisäosilla

A-design -laatikoihin on saatavissa monipuolinen kokoelma järjestyksen ylläpitoa helpottavia sisäosia, kuten esim. Antaro-jakaja, kasattavat Flex Basic Frame 500 -jakajat aterimille, veitsille, mausteille ja katkontareunaisilla kansilla kelmu- ja foliorullille sekä linjakkaat puiset lokerikot (kork. 50 ja 120 mm), kaikki saatavissa väreissä valkoinen ja Orion-harmaa. Harmaat KAKOR-kangaskori sekä isot ja pienet XLNT-Box -huopakorit auttavat pitämään hyllyt tai laatikot hyvässä järjestyksessä. Laatikostoihin myös saatavissa fibre-harmaa pohjamatto.

aamiaiskaappi_iso_010

Uutta toiminnallisuutta keittiöön

Uutuutena Topin keittiössä on esillä käytännöllinen ja lisää säilytystilaa tarjoava aamiaiskaappi, jonne voi sijoittaa kätevästi mm. keittiön pienkoneita ja astioita sekä aamiaistarvikkeita. Aamiaiskaappiin voi luoda oman näköiseksi eri kokoisilla hyllyillä, työtasolla ja laatikoilla.

aitta_at13_29_f_rgb

Uutta väriä Aitta-oviin

Kauniin hiekansävyinen uutuusväri AT13 rantapyökki on nyt saatavissa Aitta-oviin ja on esillä Habitaressa. Ovet voi valita joko vetimellä Topin laajasta vedinvalikoimasta tai listavetimellä väreissä valkoinen, alumiini ja musta.

Uutta kylpyhuoneeseen Topilta

Topin kylpyhuonemallisto on myös uudistunut. Syksyn tärkeä lisä mallistoomme on 400 mm runkosyvyys, joka mahdollistaa entistä toimivammat ratkaisut myös ahtaimpiinkin tiloihin. Topin uusi allasmallisto on monipuolinen ja mm. uudet valumarmoriallastasot ovat saatavissa uuteen runkosyvyyteen. Lisäksi valikoima kylpy- ja wc-tilojen peilejä ja peilikaappeja sekä valaisimia on nyt entistä kattavampi.

Lisätietoja:

Topi-Keittiöt Oy

www.topi-keittiot.fi

Topi-Keittiöt Oy – tutummin Topi. Olemme valmistaneet suomalaisille laatukeittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita jo yli 75 vuotta. Vuonna 1939 Toivo Ojala perusti Kalajoelle pienen puusepänverstaan, joka on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista kiintokalustetehtaista ja kotimaisen keittiösuunnittelun edelläkävijöistä.

Lähde: ePressi.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.