MAINOS

Tulikivi esittelee kaksi kompaktia uutuustakkaa

Lämmitys

Tulikiven uutuustakat Hiisi Air ja Vasa sopivat tilaan kuin tilaan. Tulikivi on panostanut takoissaan puhtaaseen palamiseen polttotekniikkaa kehittämällä. Siksi niiden pöly- ja hiilimonoksidipäästöt alittavat tiukimmatkin päästönormit.Jaa sosiaalisessa mediassa

Tulikivi tuo markkinoille Hiisi Air -kiertoilmatakan, joka lämmittää tilan nopeasti. Kiertoilmasäleikön voi myös sulkea, jolloin vuolukivikuorinen takka varaa lämpöä pitempään.

Toinen uutuus on pienikokoinen hybriditakka Vasa, jonka voi yhdistää vesikeskuslämmitykseen. Vasa on Tulikiven Valkia-takan pikkuveli, jossa voi polttaa puuta tai pellettiä.

Hiisi Air on varaava kiertoilmatakka

Tulikivi on yhdistänyt Hiisi Airissa kiertoilmatakan ja varaavan takan parhaat puolet. Takan kiertoilmasäleikön avulla voidaan säätää lämmöntuottoa. Kun säleikkö on auki, takka lämmittää tilan nopeasti. Kun säleikön sulkee, takka varaa lämpöä kauemmin. Vuolukivikuori luovuttaa lämpöä useita tunteja tulen sammuttua. Takkaan voi lisätä reilut 90 kiloa varaavaa massaa lisävarusteena saatavilla kivitiilillä, jolloin sen lämmönvarauskyky kasvaa.

Muotokieleltään selkeässä Hiisi Airissa on valittavana kolme pintavaihtoehtoa ja erilaisia moduliratkaisuja, esimerkiksi takan korkeutta voi kasvattaa. Kompaktit ulkomitat helpottavat takan sijoittamista, ja pieni paino mahdollistaa asennuksen erilaisille rakenteille ja alustoille. Polttotekniikan hyvä hyötysuhde tuottaa paljon lämpöä vähäisellä puumäärällä.

Vasan voi yhdistää vesikeskuslämmitykseen

Valkia-tuoteperheen uutuus on pieni takkamalli Vasa, joka mittojensa puolesta mahtuu lämmönlähteeksi jopa  makuuhuoneeseen. Takan voi liittää osaksi vesikiertoista keskuslämmitystä W10-vesilämmitysjärjestelmän avulla. Näin merkittävän osan sen tuottamasta lämmöstä voi ohjata joko vesikiertoiseen lattialämmitykseen tai käyttöveden esilämmitykseen. Vasaan saa lisävarusteena P10-pellettisarjan, jolloin tulipesässä voi polttaa sekä puita että pellettejä.

Pelkistetty Vasa on verhoiltu suurikokoisilla vuolukivielementeillä. Vuolukivipinta voidaan käsitellä Color-pinnoitteella valkoiseksi tai tummanharmaaksi. Metalliraaminen lasiluukku on kaasutiivis, ja paloilma voidaan johtaa tulipesään myös ulkoa. Näin takka ei sekoita asunnon ilmanvaihtoa tai hyödynnä jo lämmitettyä sisäilmaa palamiseen.

Pitkä lämmönluovutusaika ja tiivis rakenne tekevät Vasasta hyvän vaihtoehdon matalaenergiataloihin. Sen varaava vuolukivimassa ja kehittynyt polttotekniikka lämmittävät pienelläkin puumäärällä pitkään, jopa yli vuorokauden ajan.

Tuotetiedot:

Hiisi Air-, Hiisi Air Kide- ja Hiisi Air Aalto -takat

  • hinta asennettuna alk. 3 540 € (ilman rahtia)
  • mitat: leveys  61 cm, syvyys 61 cm, korkeus 168 cm

Vasa-takka

  • hinta asennettuna alk. 4 995 € (ilman rahtia)
  • mitat: leveys  90 cm, syvyys 50 cm, korkeus 153 cm

Lähde: Tulikivi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.