Turvallinen ja tehokas STIHL RG-KM rikkaruohoterä

Piha

Uusi STIHL RG-KM -rikkaruohoterä helpottaa rikkakasvien leikkaamista sorapinnoilta, laatoituksilta, jalkakäytäviltä ja asfaltilta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

↑ Rikkaruohoterällä siivoaa helposti reunat, soratiet ja kivimuurit.

Terän ainutlaatuinen muotoilu, jossa leikkuuterät liikkuvat edestakaisin samoin kuin pensasleikkureissa, vähentää ilmaan sinkoutuvien kappaleiden riskiä. Sen ansiosta RG-KM on ihanteellinen työkalu kaupunkiympäristöön.

RG-KM-yhdistelmätyökalussa on rikkaruohoterä ja runkoputki. Se on ensimmäinen laatuaan STIHL-valikoimassa. Työkalun pyöreän, terähampailla varustetun terän ylä- ja alalevyt liikkuvat edestakaisin toisiaan vasten, mikä ehkäisee kappaleiden sinkoamista ilmaan. Siten se sopii erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi jalankulkureiteillä ja pysäköintialueilla.

Koska kaksi levyä liikkuu edestakaisin kuin pensasleikkurissa, työkalun tarkkuus on erinomainen. Samalla toimintatapa vähentää soran ja kivensirpaleiden sinkoutumista ilmaan ja ruohon tarttumista teriin. Jotta leikkuuterät eivät pääse koskettamaan maata käytön aikana, työkalu on varustettu tukijalalla. Se myös suojaa teriä, kun työkalu ei ole käytössä. RG-KM-rikkaruohoterä on tarkka ja kestävä työkalu, jolla rikkaruohot voidaan leikata paitsi tasaiselta maalta myös esimerkiksi kiviaidoista.

Rikkaruohoterä toimitetaan runkoputkeen asennettuna, ja se sopii STIHL-yhdistelmämoottoreihin KM 94 RC-E, KM 131 R, KM 131, KMA 130 R, FS 90-FS 131 ja FSA 130.

RG-KM-rikkaruohoteriä saa valtuutetuilta STIHL-jälleenmyyjiltä ja verkkokaupasta.

Terän leveys: 230 mm
Iskutaajuus:  3 000 minuutissa

 

STIHL Group kehittää, valmistaa ja jakelee metsä- ja maatalouden, puutarhanhoidon ja maisemoinnin sekä rakennusalan ammattilaisille ja vaativille yksityiskäyttäjille tarkoitettuja moottorikäyttöisiä työkaluja. Tuotteiden jakelu tapahtuu yksinomaan valtuutettujen jälleenmyyjien kautta, ja siitä vastaavat 38 myynti- ja markkinointiyritystä, noin 120 maahantuojaa ja enemmän kuin 50 000 jälleenmyyjää yli 160 maassa. STIHL on ollut maailman eniten myyty moottorisahamerkki vuodesta 1971. Yhtiö perustettiin vuonna 1926, ja sen kotipaikka on Stuttgartin lähellä oleva Waiblingen. Konsernilla on 17 122 työntekijää 160 maassa.

Lähde: Mynewdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

asfaltti kitkeä kiveys rikkaruoho rikkaruohoterä stihl


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: